Resultaten voor moderne woning

moderne woning
woning
woning - All-in plan Leemans.
Met een all-in lening van Hypotheekvoordeel kun je een huis kopen zonder spaargeld in je handen. Als je woning in België helemaal of zo goed als afbetaald is, kun je die gebruiken als waarborg voor een huis in het bui.
woning - Altijd zeer DISCREET.
Laat het ons weten! Licht de eigenaar ook even in dat wij hen zullen contacteren. Als wij dan tot een overeenkomst komen en de woning kopen, dan krijg jij een gratis Bongo-bon. ter waarde van 329 euro of meerdere aparte volgens jouw keuze.
Bouwen van een modern huis.
Gedurende de laatste vijftien jaar heeft T.PALM ook een stevige reputatie opgebouwd in de sector van de bouw van grote complexen, zoals appartementen, industriële gebouwen en rusthuizen. Sleutel op de deur woning. Bouwen op maat. Sleutel op de deur woningen.
moderne deuren
Moderne woning in Koersel.
probeer de pagina even opnieuw te openen. Deze video kan momenteel niet worden afgespeeld. Deze video is niet beschikbaar in het buitenland. Deel deze video. Kopiëer embed code. Moderne woning in Koersel. Kijk binnen in deze moderne woning in Koersel.
bouwfirma
Woningbouw Lapeirre Nieuwbouw, renovatie en ecologisch bouwen.
Gaat uw voorkeur naar de pure eenvoud en de doordachte functionaliteit van een moderne woning, of valt u veeleer voor eigentijdse architectuur in een landelijke pastoriestijl? Misschien slaat u een andere richting in en wilt u een vrijstaande woning bouwen in een strakke, tijdloze architectuur die een eeuwigheid meegaat?
moderne deuren
Modern huis bouwen Architect luxe woningen Architectenbureau Gruwez Oudenaarde Gent.
Tags: Woning Bouwen Exclusieve villabouw Bouwkosten nieuwbouwwoning Luxe woning Luxe huis Exclusieve woningbouw Woning ontwerpen Droomhuis ontwerpen en bouwen Eigen huis bouwen Modern huis bouwen Moderne landhuizen Landelijk huis bouwen en wonen Nieuwbouw huis Rietgedekte villa bouwen Villabouw kosten Huis bouwen kosten Architect Oost Vlaanderen Architect West-Vlaanderen Architect Vlaams Brabant Architect Brussel Architect Antwerpen Architect Limburg Architect Gent Architect Oudenaarde Nieuw huis bouwen Architect Landelijke stijl Amerikaanse stijl bouwen en wonen Manoir Huis Bouwstijl Cottagestijl bouwstijl interieur Klassieke stijl Pastorie of pastorijstijl Verbouwingen Ambachtelijk bouwen Appartementsbouw Appartement bouwen Duurzaam Bouwen Duurzaam wonen Ecologisch bouwen Wonen Passiefhuis of woning bouwen sleutel op de deur Bouwstijlen Engelse stijl Budget bouwen budgetwoning Huis verbouwen Huis renoveren duurzaam passief energiebewust renoveren Hedendaagse woning Kasteelhoeve bouwstijl Ambachtelijk huis bouwen.
moderne tuin
De Moderne Woning De sociale kaart.
Terug naar resultaatslijst. De Moderne Woning. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Toevoegen aan favorieten. Voeg De" Moderne Woning" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. De Moderne Woning. U bent hier. De Moderne Woning.
nieuw huis kopen
Een moderne woning voor senioren. Energiezuinig bouwen met Arkana.
Annemie Brusselmans en Guy Gybels betrokken er in juli 2012 hun volledig gelijkvloerse woning. Het ontwerp van het huis is zeer strak. Veel glas en afwerking met industriële materialen geven de woning een adembenemende moderne uitstraling. Een moderne woning voor senioren.
koop woning
Realisaties Moderne Woningen Villabouw Sels.
In moderne villabouw. In moderne villabouw. Moderne woning: zwembad en keldergarage. In moderne villabouw. In moderne villabouw. Moderne realisatie met grote glaspartijen. In moderne villabouw. In moderne villabouw. In moderne villabouw. In moderne villabouw / renovatie villa. Moderne Nieuwbouwvilla bouwen?
moderne woning bouwen
Moderne villa limburg Trovit.
zimmo 30 dagen geleden. Moderne villa te koop voor 549000 euro met 5 slaapkamers. 3920, Lommel, Provincie Limburg. Zeer lichtrijke, ruime woning 330 m met 5 slaapkamers, een carport en ingerichte, privacy biedende tuin op een perceel van 1807 m.
sleutel op de deur
Voorontwerp moderne villa Bouwinfo.
Alhoewel het een zeer moderne woning lijkt vind ik zeer weinig openheid, licht en ruimte terug in gans het concept. Je ramen zijn voor mij geen open zichten naar de omgeving toe, maar kijken heimelijk, steels naar het landschap. Ik vind dit ontwerp zeer introvert.
goedkope huizen te koop
Object moved.
moderne woning plat dak
Moderne woning in Oevel Beneens Alucon.
Moderne woning in Oevel. Met zijn gedurfd design steekt deze architectenwoning in Oevel letterlijk een stukje boven de rest uit. Dankzij de grote glaspartijen en zelfs een glazen erker baadt deze woning in een zee van licht. Om het risico van opwarming te beperken werden discreet verborgen screens geïnstalleerd.

Contacteer ons