Meer resultaten voor architect landelijke woningen

architect landelijke woningen
architect antwerpen - Architectenbureau Frank Gruwez bvba Oudenaarde.
Architect Frank GRUWEZ leidt een goed georganiseerd architectenbureau met kantoren in Oudenaarde en Gent. Ons werkgebied strekt zich uit van de kust tot de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel en Zuid-Nederland. Frank is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten.
Architect landelijke stijl Do Modus.
Wim Maes: Tinne en ik wilden een praktische woning in een landelijke stijl die toch geen pastoriestijl was. Die typische gestukadoorde delen aan die woningen vinden we namelijk niet zo mooi. Daarnaast wilden we een inpandige garage en moest de berging tijdelijk dienst kunnen doen als badkamer. De echte badkamer boven zouden we later afwerken. Bovendien is het met twee kleine kinderen heel handig om beneden te kunnen douchen. Zo moeten de kinderen niet met hun vuile handen, voeten en kleren door het hele huis. De vader en vriendin van een vriend van mij werken soms professioneel samen met Nicole. Zij spraken allebei heel lovend over haar. Dus bezochten we haar website. We zagen tussen haar realisaties huizen staan in de landelijke stijl die we wilden. Enkele dagen later zaten we rond de tafel voor een kennismakingsgesprek! Goed gevoel dankzij betrokkenheid. We hadden vanaf het eerste moment een heel goed gevoel bij Nicole. Ze luisterde echt naar ons en nam haar tijd om de voorbeeldfotos van huizen die we mooi vonden, te bekijken. Ze was vanaf het eerste moment erg betrokken. We spraken ook met een andere architect en daar was de benadering heel wat minder warm. Klik dan hier
architect amsterdam
Stijl en degelijkheid Kris Van der Meirsch.
Stijl én degelijkheid. In landelijke en pastorijstijl. Stijl én degelijkheid. In landelijke en pastorijstijl. Nieuwbouw: betere keuzes. Bouwen in landelijke of pastorijstijl? Mijn stappenplan helpt jou betere keuzes maken. Een mooie, degelijke en leefbare woning waarop je trots zal zijn.
persoonlijke leningen
ARCHITECT BART Landelijke Woning Ninde.
Ontwerpen Plannen Architect. Ontwerp Renovatie Keerbergen. Modern Ontwerp Begijnendijk. Verkavelingsproject HOB Baal. Hedendaagse Budgetwoning Putte. Exclusieve Villa Westerlo. Traditionele Pastorij Tremelo. Moderne Verbouwing Rotselaar. Landelijke Woning Ninde. Nieuwbouw praktijk Heist-op-den-Berg. Moderne villa Keerbergen. Landelijke budgetwoning Bonheiden. Landelijke split-level Leuven. LANDELIJKE WONING NINDE. Locatie: landelijke omgeving.
Boxsprings
Uw architect voor een landelijk woning Inarto Herentals Paal.
Inarto Architecten mag ook velen die landelijk wonen tot zijn klanten rekenen. In een landelijke streek is het karakter van de woning heel belangrijk. Inarto Architecten houdt bij het ontwerpen van de woning rekening met de integratie in het landschap en de bestaande omgeving.
sleutel op de deur woningen
Woningbouw realisaties Architect landelijke woningen landhuizen.
Onder enkele door Architect Wim Dams gerealiseerde woningen in landelijke stijl. Klik op een foto voor bijkomende afbeeldingen van het gekozen ontwerp. Van Reet Verlinden. Van Calster Pelgrims. Van Der Borght. Van Meensel Van Houdt. Vercalsteren Van den Sande. 014 54 66 86.
Landelijk huis bouwen en wonen Architect luxe woningen Architectenbureau Gruwez Oudenaarde Gent Landelijk wonen Landelijke stijl bouwen.
Architect Gruwez realiseerde meer dan 300 landelijke woningen in diverse bouwstijlen zoals: Modern, Amerikaans, Landelijk, Cottage, Stedelijk, Klassiek. Landelijke wonen voorbeelden en foto's' van onze realisaties. Bekijk ook eens de voorbeelden op onze website van de bijzondere huizen en villa's' welke in landelijke bouwstijl zijn gebouwd.
Landelijke woningen.
woning PG te Zwevegem. Woning H Poeke. Woning DP S-M-Latem. Woning V Heusden. Woning C Bellegem. Woning AW Wigne. Woning DN Landegem. Woning V te Ertvelde. Woning H Poeke. Woning P te Rollegem. Woning M Otegem. Woning B Te Hansbeke.

Contacteer ons