Op zoek naar Nieuwbouw woning?

Nieuwbouw woning
Nieuwbouwwoning.
Nieuwbouw Vastgoed Sinnaeve.
Rustig gelegen nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en garage te Houthulst. Menen Wezelstraat 0 LOT18. Rustig gelegen energiezuinige nieuwbouwwoning te Menen. Menen Wezelstraat 0 LOT16. Rustig gelegen energiezuinige nieuwbouwwoning te Menen. Menen Wezelstraat 0 LOT15. Rustig gelegen energiezuinige nieuwbouwwoning te Menen.
Nieuwbouw Huis, Appartement of Woning Vastgoed 03.
Nieuwbouwproject van 5 ruime appartementen met weids zicht in een doodlopende straat gelegen nabij d. 3 units beschikbaar. Project van 4 energiezuinige nieuwbouwappartementen met 2 slaapkamers en garagebox. OPEN HUIS OP ZATERDAG 02/06 TUSSEN 10U EN 12U Mooi project in een rustige straat nabij het centrum e.
Nieuwbouw Avantimmo.
Op een steenworp van de Lippenslaan en in de onmiddellijke nabijheid van alle commerciële voorzieningen bevindt zich dit zeer gunstig gelegen, kwalitatief afgewerkt nieuwbouw duplexappartement in een kleinschalige reside. Te koop Heist. Centraal gelegen garagebox. In het centrum van Heist, in de onmiddellijke nabijheid van de commerciële voorzieningen en op wandelafstand van zee en strand, bevindt zich deze garage in het woonproject Tiendenhof. Te koop Knokke-Heist. Nieuwbouwwoning nabij centrum Westkapelle. Prachtige nieuwbouwwoning met lichtrijke leefruimte, 5 slaapkamers, badkamer en douchekamer. Zongerichte tuin en terras, garage en meerdere staanplaatsen.De bewoonbare oppervlakte van deze woning is optimaal benut.Op he. Te koop Knokke-Heist. Nieuwbouwwoning nabij centrum Westkapelle. Prachtige nieuwbouwwoning met lichtrijke leefruimte, 5 slaapkamers, bureau, badkamer en douchekamer.
Kleine nieuwbouw of toch ouder huis kopen? Spaargids.be forum.
Uiteindelijk gekozen om een woning te renoveren en onze eindafrekening is 60k minder tov nieuwbouw. Huis is 270m bewoonbare oppervlakte tov 160m bij nieuwbouw, grond is 85, are ipv 5 à 6 are. Ik persoonlijk zou meteen opnieuw kiezen om te verbouwen.
Nieuwbouw woning Vakmanschap in nieuwbouw Galfes Bouwbedrijf.
Het laten bouwen van een nieuwbouw woning is een groot project. Wij zullen u dan ook steeds op de hoogte houden van de voortgang. De voordelen van een nieuwbouw woning. U kunt om meerdere redenen een nieuwbouw woning laten realiseren.
Hoeveelkostmijnhuis Rekenmodule niet beschikbaar.
Te koop: Verrassende Nieuwbouwwoning met 2 slaapkamers te Moorsele Moorsele 8560 Vastgoedkantoor Devriese.
EPB in OPMAAK nieuwbouw. Deel dit pand. Plan GLV Plan 1e Verdieping woning Plan 2e Verdieping woning. Verplicht in te vullen. Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Welke garanties beschermen jou en je nieuwbouw? Huysman Bouw.
De tienjarige aansprakelijkheid staat beschreven in artikels 1792 en 2270 van het burgerlijk wetboek en zorgt voor een wettelijke garantie van uw nieuwbouw. De wet stipuleert dat architect en aannemer nog tien jaar na de bouw van een woning aansprakelijk blijven voor alle ernstige gebreken van de grond en het gebouw.
Zoveel betaalt u vandaag voor een nieuwbouwwoning VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
Heel belangrijk is dat die som bijzonder afhankelijk is van de locatie, de omvang en vorm van de woning. Wie bijvoorbeeld al een bouwgrond heeft, kan enorm veel geld besparen. Wie zich geroepen voelt, kan de bouwkost drukken door veel zelf te doen. En deze berekening laat ook alle voordeligere sleutel-op-de-deurprojecten buiten beschouwing. Nieuwbouw: iets voor de happy few? Mogen we nu uit deze rekensom concluderen dat het traditionele beeld van een vrijstaande nieuwbouwwoning op een rustige verkaveling weggelegd is voor de happy few?
Nieuwbouw Immo Delbecque.
Woning 1 beschikt over een mooie leefruimte, 4 slaapkamers, badkamer, tuin en 2 autostaanplaatsen. Woning 2 beschikt over een bel-étage-leefruimte, 3 slaapkamers, bureau, badkamer, tuin en 2 garages. Beide woningen worden afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen, met inspraakmogelijkheid voor de klant.

Contacteer ons