Meer resultaten voor landelijke woning

landelijke woning
Totaal binnenrenovatie van een landelijke woning. Magnus villa's.'
Landelijke brugge Trovit.
Landelijke woning Hoekestraat 56 Westkapelle. 8300, Westkapelle, Knokke-Heist, Provincie West-Vlaanderen. Deze landelijke woning met zijn charmes uit lang vervlogen tijden zal uw hart doen smelten. Het interieur ademt nostalgie en romantiek uit. immoproxio.be 30 dagen geleden. Nieuwbouwwoningen op landelijke toplocatie!
Landelijke woning Latem Schilderwerken Willems-Cnockaert.
Landelijke woning Latem. Voor onze klant te Sint-Martens-Latem hebben wij, in samenwerking met Bouw ID, een tijdloos concept uitgewerkt volledig naar smaak van de klant. In deze woning is gekozen voor het kleurengamma van Flamant Paint dat uitstekend aansluit bij de interieurkeuze van de klant.
Sublimmo Vastgoed Balen, Woning Landelijke woning met 3 slaapkamers op 669m te Balen.
Email dit pand. Mooi landelijke en rustig gelegen woning met 3 slaapkamers op een perceel van 6a 69ca te Balen. Open bebouwing, recent gerenoveerd, rustig gelegen nabij het recreatiedomein Keiheuvel en natuurgebied De Most en slechts op 10 minuten van Balen, Mol en Lommel.
Te Koop LINTER 3350 Landelijke woning Waterhofstraat 61 CO IMMO.
landelijke woning te koop 95.000., Waterhofstraat 61, 3350 LINTER. Voormalige hoeve met grote schuur bouwjaar 1795 gelegen te Linter, Waterhofstraat 61, Perceeloppervlakte 4a 52ca. Heden omvat het onroerend goed een grote schuur met aansluitend een woonhuis, ca 300 m2 bebouwde oppervlakte.
Landelijke woning te koop Immo 2dehands.be.
Kruishoutem een pittoreske en landelijke gemeente aan de rand van de Vlaamse Ardennen op de scheiding tussen de Schelde en Leievallei. vandaag 1742: Gent Drongen. Huis te koop in Eliksem, 2 slpks. Gezellige en lichtrijke woning gelegen in het landelijke Eliksem.
Landelijke woningen.
woning PG te Zwevegem. Woning H Poeke. Woning DP S-M-Latem. Woning V Heusden. Woning C Bellegem. Woning AW Wigne. Woning DN Landegem. Woning V te Ertvelde. Woning H Poeke. Woning P te Rollegem. Woning M Otegem. Woning B Te Hansbeke.
Verder te renoveren landelijke woning gelegen in rustige en groene omgeving met mooi aangelegde tuin. Yvesco vastgoedkantoor.
Perfecte verkoop en opvolging voor elke klant. Verder te renoveren landelijke woning gelegen in rustige en groene omgeving met mooi aangelegde tuin. Verder te renoveren landelijke woning gelegen in rustige en groene omgeving met mooi aangelegde tuin. location_on Nelekouter 18, 9620 Zottegem.
Nieuwbouw Cottage / landelijke woning: gezelligheid troef! Hustings Bouwgroep Livios.
De landelijke stijl maakt de laatste jaren een echte opmars in combinatie met industriƫle en stoere elementen in het ontwerp. Denk maar aan zwart metaal, ruw hout, zware stoffen in het interieur. Het gemakkelijkst te ontwerpen voor een open, kleinere woning echter kunnen de typische elementen zeker ook verwerkt worden in half-open of gesloten woningen.
Landelijke Woning verbouwing.
Architect Patrick Strackx Portfolio DM Landelijke woning in Pastorij-stijl Wiemismeer.
BIM / BIMx. DM Landelijke woning in Pastorij-stijl Wiemismeer. Patrick Strackx 08/09/2018 Landelijk, Woningbouw. DM Landelijke woning in Pastorij-stijl Wiemismeer. Landelijke woning in Pastorijstijl. Met carport en verspringende daken. Categorieƫn Landelijk, Woningbouw. Terug naar het portfolio. Grotstraat 49, 3690 Zutendaal.

Contacteer ons