Meer resultaten voor Bouwen en wonen

Bouwen en wonen
Bouwen en wonen - Duurzaam wonen en bouwen.
In de breedste zin van het woord wordt hierin een scala aan noviteiten op het gebied van ontwikkelen, beheren en bouwen met respect voor mens en milieu gepresenteerd. Onze visie berust op het specifiek kwalificeren van duurzaam, innovatief en maatschappelijk verantwoord bouwen. Duurzaam bouwen en Wonen Duurzaam Bouwen.
Bouwen wonen Dilbeek.
Beveiligingsadvies van woningen. Bewijs van woonst. Bouwafval en bouwresten. De gemeentelijke huursubsidie. De Vlaamse huursubsidie. Doorgangswoning, transitwoning of noodwoning. Een kijk op je wijk. Een sociale woning huren bij een sociaal verhuurkantoor. Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij.
houtskeletbouw opbouw
Duurzaam bouwen en wonen Bond Beter Leefmilieu.
Home Actueel Dossiers Duurzaam bouwen en wonen. Duurzaam bouwen en wonen. Duurzaam bouwen staat voor wonen in een wereld die draait op schone, hernieuwbare energie en waarin grondstoffen niet verloren gaan. Vanaf de keuze van de locatie wordt er gestreefd naar een gezonde, betaalbare en comfortabele woning, waarbij er zo weinig mogelijk gebruik gemaakt wordt van of beslag gelegd wordt op energie, water, materialen en ruimte.
website bouwen
Home Wonen Vlaanderen.
Grond en pandenbeleid. Gratis Verzekering Gewaarborgd Wonen. Informatie voor Sociale woonactoren. Beroepen sociale woonactoren. 25/07/2018 Principiƫle goedkeuring nieuw kader voor bescheiden woningen van sociale huisvestingsmaatschappijen. 25/07/2018 Definitieve goedkeuring wijziging ADL-besluit en Kader besluit Sociale Huur. 25/07/2018 Principiƫle goedkeuring voorontwerp optimalisatiedecreet woningkwaliteit.
nieuwbouw
Bouwen en wonen Stad Ieper.
Raden en commissies. Inspraak en participatie. Veiligheid en preventie. Wat wilt u vinden? Dienstverlening en bestuur. Bouwen en wonen. Bouwen en wonen. Bouwen en verbouwen. Bouwvergunningen en attesten. Gemeentelijk Ruimtelijk Structuurplan. Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening. Bijzonder Plan van Aanleg.
droomhuis kopen
Brochure Overstromingsveilig bouwen en wonen 2011 nl.
Brochure Overstromingsveilig bouwen en wonen 2011. Om gezinnen in overstromingsgevoelig gebied te informeren over hoe overstromingsveilig te verbouwen en wat te doen bij een overstroming publiceerde de CIW de brochure Overstromingsveilig bouwen en wonen, hoe kunt u uw woning beschermen tegen schade door overstromingen.
vochtbestrijding vlaams brabant
Gezond en milieuverantwoord bouwen en wonen VIBE.
VIBE vzw verzamelt en verspreidt informatie over gezond en milieuverantwoord verbouwen en wonen. VIBE behandelt de typische onderwerpen zoals energie en waterbesparing en integreert themas zoals gezonde en milieuverantwoorde bouwmaterialen, doordacht ruimtegebruik en ecologische stedenbouw in een alles omvattend verhaal. Meer weten over VIBE vzw. Gezond en milieuvriendelijk bouwen.
termijnsparen
Bouwen Wonen Statbel.
Afval en vervuiling. Uitgaven voor milieubescherming. Economische indicatoren van de milieusector. Uitgaven van de huishoudens in verband met het leefmilieu. Verkoop van pesticiden. Bodembezetting volgens het Kadasterregister. Distributie van drinkwater. Goederenvervoer over de weg. Index van werknemers en werkzame personen.
Bouwen, wonen en energie Vlaanderen.be.
Bouwen, wonen en energie. De overheid zet zich in om betaalbaar en kwaliteitsvol wonen voor iedereen beschikbaar te maken. Ze biedt sociale woningen aan, geeft premies aan wie zijn woning verbouwt en energiezuinig maakt en zoekt oplossingen om de stijging van de vastgoedprijzen onder controle te houden.
Bouw Wonen bouwenwonen.net.
Dit zijn de tuintrends van het najaar 2018. Hoewel de zomer nog in volle gang is en menigeen druk bezig is met het bijhouden van de tuin., Herkenrodekazerne wordt compleet nieuwe stadsbuurt in hartje Hasselt. De Herkenrodekazerne in de Maastrichterstraat, pal in het stadscentrum van Hasselt, wordt nieuw. 5 tips om langer thuis te blijven wonen.

Contacteer ons