Resultaten voor modern houten huis bouwen

modern houten huis bouwen
Charmante houten woningen, de toekomst van energiezuinig bouwen?
Charmante houten woningen, de toekomst van energiezuinig bouwen? Duurzaam bouwen, energieprestatie, lage-energiewoningen: we kunnen er niet meer omheen. Hout is een buitengewoon materiaal. Het is mooi, heeft een warme en gezellige uitstraling en is licht en sterk voor toepassingen in de bouw. Bovendien is hout een hernieuwbaar en energiezuinig materiaal. 22 april 2013. Hout is een licht materiaal met een uitstekende draagkracht en thermische eigenschappen. Daarom kiezen steeds meer architecten voor houten gevelbekleding, met een hedendaagse en een natuurlijke uitstraling. Maar ook rustieke woningen zijn zeer stijlvol, denk maar aan de charmante Amerikaanse huizen of de houten woningen in Scandinavië of de Alpen die ons blijven betoveren. Ook al kunnen de weersomstandigheden in deze contreien soms extreem zijn, de houten woningen zijn hiertegen bestand: de gemiddelde levensduur van een houten huis ligt zeer hoog, tussen de 80 en 100 jaar.
Home Van Hauwaert.
Poolhouses en houten constructies. Hout kan ook het bouwmateriaal zijn van meer dan je huis alleen. Hout kan ook gebruikt worden voor tal van bijconstructies, zoals voor een poolhouse, een tuinhuis of een carport. Bouwgronden te koop in de Belgische provincie Luxemburg. Wij kunnen op deze percelen woningen bouwen in houtskeletbouw, waarbij de materialen van hout, crepie of steen kunnen zijn.
Home Planhus.
Bouwen met passie voor hout. Een woning is iets puur persoonlijks. De een houdt van modern, de ander van klassiek. Wij houden van hout. Een Zweedse woning laat ons hart sneller kloppen. We kunnen u er urenlang gepassioneerd over vertellen. Maar Zweeds gaat bij Planhus veel verder dan de karakteristieke houten woning met veranda.
Betonwoning bouwen prefab woningbouw Concrete House betonbouw.
Duurzaam en flexibel bouwen in prefab beton. Een ander interessant aspect van een prefab woning is de flexibiliteit in de tijd. Door de grote, vrije overspanningen zijn de binnenruimtes niet afgebakend door draagmuren. Het huis kan dus leven en evolueren op het ritme van de bewoners, terwijl de stevige en stabiele constructie de tijd uitstekend doorstaat.
Moderne woning met veel comfort en licht en weinig kosten Ecobouwers.be.
hellend dak met houten balken. gyproc, latwerk, luchtdichting, cellulose30cm, houtwolplaat35cmdakpannen., houtskelet met isolatie intern. pleister kalk, gips., Gevelsteen, luchtspouw 3cm, houtwolplaat35cm, houtskelet met 30 cm cellulose, osbleidingspouwlatten, osb, gyproc. beton, pir 2x10cm, chape, parket/steentapijt. aluminium thermisch onderbroken. Isolatiewaarde U glas.: Bouwpartners van deze woning. Architecten Claes-Vanoppen architect. Steun Bond Beter Leefmilieu. Renovatie van het jaar. ABC van duurzaam bouwen.
houten massiefbouw voor woningen, huizen in ceder.
Onze boomstammen huizen worden over de hele wereld verscheept inclusief Canada en de USA. We zijn niet alleen zomaar een boomstammen huisbouwer maar we zien er ook op toe dat het huis perfect gemonteerd wordt op uw eigendom. De meeste van onze huizen worden gebouwd met rood cederhout. Deze bomen komen van westkust van Brits Columbia. De standaard grootte is 14" algemene diameter, stijgende met 12. Andere groottes zijn 30" en meer. Het is onze wens om de huizen aan een hoge kwaliteit te ontwerpen en te bouwen met de meest kwalitatieve materialen die onze klanten de dag van vandaag eisen en zouden moeten krijgen en die beschikbaar zijn voor de industrie.
Moderne architectuur uit afvalmateriaal Lowtech Magazine.
Een modern huis bouwen kost veel energie. Het grootste deel daarvan zit in de productie en het transport van de bouwmaterialen: staal, beton, glas, baksteen. Omdat de energiekost van de bouw van een huis veel groter is dan het jaarlijkse energieverbruik verwarming, koeling en elektriciteits-verbruik duurt het vele tientallen jaren alvorens een energiezuinig huis een effectieve energiebesparing oplevert.
Houtbouw is een traditionele bouwmethode uit de Scandinavische landen.
U kan kiezen voor een moderne structuur die perfect is voor moderne gebouwen en in een stedelijke omgeving, of u kan uw woning bouwen in de traditionele massieve houtbouw huisstijl. Elk huis wordt in opdracht geproduceerd. De massieve balken en andere houten delen worden industrieel geproduceerd met exacte afmetingen.
Huis van hout en licht Ik ga bouwen. logo.
Er werd gewerkt met uniforme materialen: parketvloeren in den, trappen en binnendeuren in es en witte bepleistering op de weinige muren in huis. Het compacte en supergeïsoleerde pand verbruikt erg weinig energie.De mantel is modern, zonder franjes. Deel dit artikel.
Huis woning Wikipedia.
Maar bouwen met hout heeft ook nadelen, bijvoorbeeld is de hoogte die behaald kan worden zeer beperkt omdat anders de stabiliteit niet meer te garanderen is. Bij hoogbouw wordt wel beton gebruikt, er moet dan wel een goede fundering worden gemaakt. Bij slappe veengrond moeten er houten of betonnen heipalen worden geslagen tot op een steviger zandlaag. Vooral in het westen van Nederland is dit gebruikelijk. Dieren in huis bewerken.
Uw eigen design villa op uw eigen grond door Jan des Bouvrie Contact.
Meer info: www.natuurlijkinvesteren.com. Maar nu bieden we met dit gezamelijke project Narvik by Jan des Bouvrie ook de mogelijkheid om op uw eigen perceel of binnen uw eigen project een woonvilla te bouwen van zijn hand! Voor het ontwerpen van deze woningen ging Jan des Bouvrie aan de slag met de mogelijkheden van de logbouwmethode. Narvik ontwikkelde deze unieke bouwmethode, geïnspireerd door de solide Scandinavische loghouses, waarbij binnen-en buitenwanden worden vervaardigd uit massief grenenhouten balken met een hoogte van 25 cm en een diepte van 20cm. Enkele voordelen van houtbouw zijn.: Hout is s wereld meest eco-vriendelijk bouwmateriaal. De productie van dit bouwmateriaal vergt 70 tot 80% minder energie dan bijvoorbeeld betonbouw. Wij gebruiken hout dat voldoet aan het FSC-certificaat, hout dat afkomstig is uit verantwoorde bosbouw. Houten woningen zijn energiezuining. Hout neemt in de zomer warmte op en geeft de warmte terug aan de ruimte in de winter. Een houten woning biedt zo groot thermisch comfort. In een houten huis is er minder stof en is zo zeer geschikt voor astma en bronchitis patiënten.

Contacteer ons