Meer resultaten voor modern houten huis bouwen

modern houten huis bouwen
EEN HUIS BOUWEN Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Maak er je van bewust dat je voldoende financiële mogelijkheden moet hebben, want elke maand is er een hypothecaire lening af te betalen bij het bouwen van een huis. Kies voor een ervaren architect als je een huis wilt bouwen.
Een moderne woning bouwen? Laat u inspireren door deze moderne huizen.
Quadro staat voor modern en ruim wonen, op maat van uw budget. De woningen beschikken over een kubusvorm met plat dak, een strakke architectuur en een optimale benutting van de beschikbare vloeroppervlakte. Dat ligt in uw handen. U hebt namelijk volledige vrijheid over de look en feel van uw woning. Een strakke witte gevel met houten accenten of liever een hippe grijze baksteen zonder voeg: het kan allemaal. Droom even weg bij onze inspiratiewoningen en wie weet, misschien ontdekt u wel uw droomhuis. Op zoek naar moderne inspiratiewoningen? Laat u inspireren door deze moderne huizen. Grote raampartijen, strakke lijnen, een minimalistisch ontwerp. ONTDEK MODERNE INSPIRATIEWONINGEN. Wonen Moderne woning Nieuwbouw. Share Tweet Share. Alle berichten van deze auteur. Een passiefhuis bouwen? Lees verder
moderne houten poorten
Massief houten huizen La Casa specialist in houten woningen.
Special projects horeca. Moderne bouwstijl Modern bouwen. Aan en opbouw. Horeca en utiliteitsbouw. Massief houten huizen. Massief houten huizen is voorbeelden en tips gezocht? Dan zit je hier goed! Gaat uw voorkeur naar massieve houten woningen kies dan voor de professionaliteit van La Casa.
prijs huis bouwen
Ons houten huis Honka nl.
Ons houten huis. Houten huizen met hoge kwaliteit voor een gezonder en natuurlijker leven. Ons doel is om prachtige, functionele en ecologische houten huizen te creëeren die goed voor haar bewoners zorgen. Ons assortiment bestaat uit moderne Scandinavische stijl loghuizen evenals traditionele loghuizen en vakantiewoningen. Honka loghuis pakketten. Loghuizen en vakantiewoningen. Bekijk de collectie. MODERNe houtbouw, geïnspireerd door de scandinavische natuur. Bouwen met logbalken is een traditionele methode die al duizenden jaren wordt gebruikt in Scandinavische landen.
een huis kopen
Houten woningen prijzen.
Zo zijn de houten woning prijzen voor het bouwen veel goedkoper daar de bouwtijd ook veel korter is zodat je minder werkuren dient te betalen. Afhankelijk van de afwerking, de locatie en het onderhoud van het huis gaan houten woningen zeer lang mee, veel langer dan we denken.
moderne houten trap
Houten huis laten bouwen: van landelijk tot modern IBC Massieve houtbouw te Zandhoven.
Houten huis laten bouwen: van landelijk tot modern. Wanneer u op het punt staat om een houten huis te laten bouwen, dient u over verschillende zaken een beslissing te nemen. Zo zal u met uw architect niet alleen moeten samenzitten over de houtkeuze, het type houtbouw en de indeling, maar ook over welke bouwstijl uw voorkeur geniet.
moderne houten trap
Houten huis bouwen? Jaro Houtbouw is de specialist!
Kies voor de voordelen van een houten huis en geniet van de charme dat een houten huis u te bieden heeft. Ons specialisme voor prefab huizen bouwen, is ontstaan door de steeds grotere vraag naar duurzame en ecologische houten huizen.
zelf woning verkopen
New Finwood Massief houten woningen!
New Finwood in Sint-Niklaas Oost-Vlaanderen: één partner voor al uw nieuwbouw, verbouw en renovatiewerken en herstellingswerken aan uw houten woning. Wij leveren en plaatsen uw massieve houtbouw. U bent uniek, net als uw woning. Daarom voorziet New Finwood uit Oost-Vlaanderen een unieke service: persoonlijk, kwalitatief hoogstaand en erg volledig. Ongeacht de werken die u aan uw woning plant, wij hebben de ervaring en vakkennis om ze uit te voeren. Aparte aannemers en onderaannemers voor buitenschrijnwerk of sanitair zijn niet langer nodig. Met bouwbedrijf New Finwood uit Sint-Niklaas haalt u de meest complete vakmannen in huis. Kwaliteit en vakmanschap is onze prioriteit. In ons kantoor te Sint-Niklaas kun je goede voorbeelden zien van onze bouwmodules en technieken. Meteen zie je dat bouwen in hout modern en stijlvol kan zijn en enorm veel mogelijkheden biedt.
eerste huis kopen
Houten woning Start hier Palmatin LogDomum.
Hoe bent u van plan het huis te gebruiken woning, zomerhuis, clubhuis etc? Wat is de stijl van de toekomstige houten woning modern, landelijk, etc? Welk houtsoort wilt u gebruiken rond of vierkante logs, massieve of gelijmde gelamineerde logs. Wie wilt u betrekken bij uw project architect, interieur architect. Voor ideeën kunt u onze standaard projecten en afbeeldingen van houten woningen bekijken. 2 Het kiezen van een perceel. Bij het kiezen van een perceel voor uw nieuwe woning, moet u er voor zorgen dat het is toegestaan om een houten woning te bouwen op het perceel.
moderne houten poorten

Contacteer ons