Resultaten voor landelijke woningen nieuwbouw

landelijke woningen nieuwbouw
nieuwbouw woningen - De Huisopkoper wij kopen direct uw woning Logo.
WIJ KOPEN VASTGOED IN HEEL VLAANDEREN, ONGEACHT IN WELKE STAAT. In welke staat het huis, rijhuis, patrimonium ook is, laat het leegmaken of schoonmaken gerust over aan ons, of heeft u een te renoveren woning te koop, een nieuwbouw of vertrekt u naar het buitenland.
nieuwbouw woningen - Hoeveel is uw woning waard?
Niet alle woningen stijgen en verkopen, er zijn er veel die te duur staan en niet weg geraken. Dagelijks komen wij in contact met kopers die onze mening vragen en beseffen dat de woning onder de marktprijs wordt aangeboden waarop ze onmiddellijk toeslaan, pech voor de eigenaar maar winst voor de koper.
Te koop Marbella: luxe vastgoed en nieuwbouw bij INVESTINSPAIN.
Ontdek je droom. Te koop Marbella: luxe vastgoed en nieuwbouw. Te koop Marbella: luxe vastgoed en nieuwbouw Wat uw Spaanse dromen in vastgoed Marbella ook zijn, als ervaren vastgoedspecialist helpen wij u ze realiseren. Een penthouse, een appartement of villa kopen in het prachtige Marbella met schitterend zeezicht?
Te koop in Tenerife: nieuwbouw appartement!
Aqua Suites, luxueus nieuwbouw projekt in Los Gigantes. Nieuwbouw appartement te koop in Tenerife: Het projekt AQUA SUITES is een uniek nieuwbouwproject te Tenerife Zuid, gelegen in Los Gigantes, een toeristische trekpleister aan de westkust van Tenerife. Heel mooi ingericht appartement met groot terras en zeezicht!
nieuwbouw - Ik koop uw huis.
Jazeker, ook dat is geen enkel probleem, ik koop verhuurde woningen en los het probleem zelf op met de huurders, u hoeft zich daar helemaal geen zorgen over te maken. Ik heb nog een vraag die ik wens te stellen.
nieuwbouw - Appartement tot 100 m.
Graag geven we een prijs op voor complexe wooneenheden, grote woningen, collectieve wooneenheden, appartementen groter dan 100 m, appartementen met schuine daken en duplex appartementen. Voor meer informatie omtrent onze EPC diensten regio Antwerpen-Mechelen kunt u altijd bellen op het nummer 0477/42 41 84.
Landelijke loft in nieuwbouw woning Binnenkijken.
Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Landelijke loft in nieuwbouw woning. Landelijke loft in nieuwbouw woning. Geschreven door Niek de Moor. in de Categorie: Binnenkijken. Landelijk interieur, Loft, Moderne woningen, Metrotegels. Is het een loft of is het een huis?
architect landelijke woningen
Nieuwbouw te koop Immo Danneels.
Mooie landelijke woningen in centrale buurt. Tielt 8700 Stationsberm. Mooie appartementen met 2 slpk's' in het centrum. Stijlvol landelijk wonen met zicht op de velden. Klassevolle appartementen op de markt. Stijlvolle gezinswoningen met 3, 4 of 5 slpk's.' Blijf op de hoogte van ons. aanbod in jouw buurt. Nieuwbouw te koop.
sleutel op de deur woningen
Te koop Osaer Pauwels.
Oplevering fase I november 2018, oplevering fase II begin volgend jaar. Nieuwbouwproject, hoek Beversesteenweg Koning Leopold III laan. 25 stijlvolle nieuwbouw woningen met garage of carport, in kwalitatief hoogstaande uitvoering, op een oppervlakte van 157 tot 235 m en di.
kelderdichting
Claeverviere-Immo Nieuwbouw.
Prijs 359.500 EUR. MET VOLLE WOONBONUS VOOR DE BESLISSER. Prachtig en goedgelegen nieuwbouwappartement van maar liefst 120 m2 woonoppervlak. Prijs info op kantoor. Prachtig en uniek gelegen nieuwbouw duplexappartement van maar liefst 159 m2 woonoppervlak met 3 grote slaapkamers van 2.
wp
Immo Pauly Vastgoed, Verkoop, verhuur van woningen, appartementen, kantoren en nieuwbouw.
Instapklare woning, landelijk gelegen, pastoriestijl, 3 slpk, deelgemeente Bilzen. te bevragen kantoor. Printen informatie aanvragen. Beschrijving info Afbeeldingen Locatie Doorsturen. Rustig gelegen in een deelgemeente van Bilzen, is deze woning in pastoriestijl gebouwd in 2001, de ideaal uitvalsbasis voor zowel GENK, HASSELT, TONGEREN, MAASTRICHT, LUIK enz.
veranda
Landelijke nieuwbouw woning te Sint-Andries Brugge.
Op een hoekperceel in een verkaveling aan de rand van Brugge kwam deze nieuwbouwwoning in pastoriestijl tot stand. De bouwheer was grote liefhebber van antieke bouwmaterialen en aldus gingen architect en bouwheer samen op zoek naar antieke bakstenen, daktegels, binnendeuren, trap en vloeren.
axa lening simulatie
Modern landelijk wonen bij molen te Retie Architect Herman Boonen te Geel.
Woning te Olen. Woning te Mol Donk. Woning te Geel Bel. Verhuurvilla te Vosselaar. Autonome woning te Mol Sluis. Woning te Wilsele. Woning te Kasterlee. Duo-praktijkwoning te Geel. Kangoeroe-woning te Geel Ten Aard. Uitbreiding woning met zorgwoning. Moderne woning te Tongerlo.
akwadraat Nieuwbouw Landelijk.
Zowel bij nieuwbouw als renovatie merken we dat veel bouwheren kiezen voor een landelijke stijl. Landelijk bouwen is en blijft zeer populair. Het integreren van deze woningen in een zeer landelijke omgeving met respect voor natuur en het karakter van de omgeving maakt dat deze woningen opgenomen worden in het ruimtelijk geheel.
Houtzagerij.
RECON Bouw staat garant voor kwalitatieve afwerking en goede service, ook na verkoop. Vergeet niet; nieuwbouw is nieuw. Het is een investering voor jaren zorgeloos wonen. 25 jaar zonder kosten is geen uitzondering. Vermelde prijzen zijn zoals steeds exclusief 21% BTW op het gebouw, 10% registratierechten op de grondwaarde en notariskosten. Daar kunnen we jammer genoeg niet onderuit. bouwkost ruwbouw tot en met afwerking, uitbreiding distributienetten, bouwcoördinatie, architect, studie stabiliteit evt. sondering, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, klantenbegeleiding, waarborg Wet Breyne, keuring riolering, keuring electriciteit, Blowerdoortest met BCCA-certificaat. Volgende kosten zijn niet inbegrepen.: Metingskosten, notariskosten verkavelingsakte, aansluitingskosten Telenet, Belgacom, tuinaanleg, opritten, schilderwerken, vloerbekleding op verdieping. Stedenbouwkundige inlichtingen: GVG/WG/VV/GDV/GVKR. Woningen te koop. Half open Landelijke woning. Gesloten Landelijke woning. Half open Landelijke woning.
Nieuwbouw Meert-Bogaert.
woning VR Wetteren. prev / next. Back to Nieuwbouw. Woning te Laarne. Appartementen Kasteeldreef Laarne. Woning D Berlare. appartementsgebouw Sint-lievens-Houtem in opbouw. Vrijstaande woning DR Laarne. Woning DW Laarne. interieur notariaat en appartementen. Landelijke woning Roeselare. Woning atelier te Breendonk.
Nieuwbouw.
Bezoek deze ruime woning van 10 tot 12 uur vrij in en uit VELDSTRAAT 100, Sijsele pic.twitter.com/ifKGq8AuO2 20 dagen geleden. NIEUW: woning tekoop op lijfrente in Oedelem. Meer info op http//t.co/0qbqhOLyRl: pic.twitter.com/THoO2k97lZ 24 dagen geleden. nieuw tehuur in Assebroek appartement met 2 slaapkamers en garage pic.twitter.com/xofCTFmtdj 24 dagen geleden.

Contacteer ons