Op zoek naar energiezuinig bouwen?

energiezuinig bouwen
Gemeente Denderleeuw.
Fiets en wandelroutes. Energiezuinig bouwen en verbouwen. Bent u van plan om te bouwen of te verbouwen? Let er dan op dat u duurzame en energiezuinige materialen gebruikt. U haalt er niet alleen uw energiefactuur mee naar omlaag, u bewijst er het milieu eveneens een dienst mee.
Onze interpretatie van passief wonen: topcomfort Isover.
Een groeiend aantal oude gebouwen worden gerenoveerd aan de hand van de principes van het passiefhuis. Ontdek hierover meer op http//multicomfort.saint-gobain.com/.: Passief bouwen met ISOVER: tal van voordelen. Er zijn heel wat voordelen verbonden aan de keuze voor een passiefbouw met Isover glaswolproducten.
Infosessie duurzaam en energiezuinig bouwen Welzijnsregio Noord-Limburg.
Het wordt een heel praktische sessie waarbij we, aan de hand van een concreet voorbeeld uit de praktijk, tonen hoe je echt duurzaam en energiezuinig kan bouwen. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod, onder andere.: De inplanting en indeling van de energiezuinige woning.
Houtskeletbouw Ecohuis Energiezuinig Bouwen.
Omdat men vandaag de dag inzet op het energiezuinig bouwen is het van groot belang om hierbij even stil te staan! Ontdek hieronder de verschillende voordelen van energiezuinig bouwen.: Klik op de iconen voor meer informatie. Klik op de iconen voor meer informatie. Blogberichten over energiezuinig bouwen.
Betere lening voor energiezuinig bouwen Het Nieuwsblad.
Meer dan de helft ervan doet zelfs een stuk beter dan de verplichte normen. De Vlaming is zich bewust van de voordelen van energiezuinig bouwen, stelt Van den Bossche. En dat is belangrijk, want de woningen die we nu bouwen zullen er binnen vijftig jaar nog staan.
Energiezuinig bouwen in 10 stappen De Tijd.
Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Van een paar rollen dakisolatie tegen uw dak pleuren tot een nulenergiewoning bouwen: energiezuinig wonen heeft vele gezichten. Hoe ver u daarin kan en wil gaan, hangt af van uw doelstelling, de aard van uw woning en uw budget.
energiezuinig bouwen beweging.net.
Team Gent-Eeklo ZO-Vlaanderen. Team MZW Vlaanderen. Team Waas Dender. M ZW Vlaanderen. Waas en Dender. Zonne-energie: we gaan er samen voor! Voorzitterschap Cordium: een maatschappelijk engagement. Carien Neven aanvaardt voorzitterschap Cordium. 2018 Beweging vzw disclaimer. Deze website werd mede mogelijk gemaakt door.
Energiezuinig bouwen en verbouwen.
U bevindt zich hier.: Energiezuinig bouwen en verbouwen. Energiezuinig bouwen en verbouwen. Wat is duurzaam bouwen? Waarom duurzaam bouwen? Wat zijn nu precies duurzame materialen? Waar vind ik duurzame bouwmaterialen? Energiebewuste Aannemer EBA. Het weerbericht groene energie op tv en energiesparen.be.
Ecohousing: Bio-Ecologisch Architect Hugo Vanderstadt Aanbod: Energiezuinig bouwen.
HET AUTONOME HUIS. Het Autonome Huis. Gezond bouwen en wonen. Feng Shui ontwerp. Als je een energiezuinige woning wil moet je op een aantal dingen letten.: verstandig naar het zuiden oriënteren zonder oververhitting. warmte opslaan om de zon-arme perioden te overbruggen.
Energiezuinig bouwen: goed idee? De Standaard.
Volgens de Europese EPBD-richtlijn moeten vanaf 2021 alle nieuwe woningen bijna-energieneutraal BEN zijn. Energiezuinig bouwen lijkt dus de ideale investering met het oog op de toekomst. Tijd dus om de belangrijkste voordelen van energieneutraal bouwen nog eens op te lijsten, net als de nadelen.
Energiezuinig bouwen KBC Bank Verzekering.
Dit wil zeggen dat je niet per se streeft naar een groot huis of appartement, wél naar een maximaal benut woonoppervlak. Dankzij goede isolatie en alternatieve energiebronnen verbruik je ook minder of zelfs helemaal niets, als je bijvoorbeeld met zonnepanelen werkt. Energiezuinig bouwen is ook vriendelijk voor je portemonnee: je energiefactuur zal beduidend lager zijn.

Contacteer ons