Zoeken naar moderne huizen

moderne huizen
modern huis bouwen - bouwen met recuperatiematerialen.
bouwen met recuperatiematerialen. Architect Frank GRUWEZ leidt een goed georganiseerd architectenbureau met kantoren in Oudenaarde en Gent. Ons werkgebied strekt zich uit van de kust tot de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel en Zuid-Nederland. Frank is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten.
Een moderne woning voor senioren. Energiezuinig bouwen met Arkana.
Annemie: Als u een huis bouwt om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen, hoeft u de moderne ideeën echt niet los te laten. Ik wilde een grote leefkeuken als centraal punt in ons huis. En heel veel licht en dus veel glas. Lees meer
verkoop huizen
In beeld: een moderne, uitgelijnde woning met gedurfde volumes Nieuwbouw Ik Ga Bouwen.be.
Deze moderne woning is het resultaat van een doorgedreven zoektocht naar de juiste volumetrie. De eenvoudige vormen werden met veel zorg en precisie samengevoegd, soms uitspringend dan weer mooi uitgelijnd. Een trio van materialen zorgt voor reliëf in de zuivere lijnen die architect Michaël Hick uittekende.
te koop huizen
Landelijk of Modern bouwen? Laat je hier inspireren! Huysman Bouw.
Ook tonen we hoe we een optimale indeling garanderen waardoor u het maximale wooncomfort geniet. Gebruik de gids samen met het lastenboek en de prijslijst om in te schatten welk woningtype landelijk of modern huis het beste past bij uw financiële situatie!
huizen spanje
Moderne huis: design, ideeën, inspiratie en foto's' homify. Moderne huis: design, ideeën, inspiratie en foto's.'
Moderne huis: design, ideeën, inspiratie en foto's.' Meest bezocht vandaag. Ruimte Alle Badkamer Dak Deuren Eetkamer Fitnessruimte Gang en hal Garage/schuur Huizen Blokhut Buitenhuis Bungalow Eengezinswoning Houten huis Meergezinswoning Passiefhuis Prefab woning Rijtjeshuis Villa Jachten jets Keuken Kinderkamer Kleedkamer Mediakamer Muren Ramen Serre Slaapkamer Spa Studeerkamer/kantoor Terras Trap Tuin Vloeren Wijnkelder Woonkamer Zwembad.
moderne tuin
Huizen modern Woningen Compere.
Moderne huizen zijn een combinatie van modern, symmetrisch, energiezuinig en milieuvriendelijke woningen. Woningen Compere is de referentie als het gaat om huizen modern of sleutel op de deur woningen. Het bouwbedrijf Woningen Compere streeft ernaar duurzame en energiezuinige woningen te bouwen.
moderne badkamer
Moderne villa antwerpen Trovit.
Moderne villa met zwembad. Deze moderne en stijlvolle villa is prachtig en rustig gelegen op een terrein van 69 are in het groene Keerbergen. Via een private. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van moderne villa antwerpen.
te koop huizen
Realisaties Moderne Woningen Villabouw Sels.
In moderne villabouw. In moderne villabouw. Moderne woning: zwembad en keldergarage. In moderne villabouw. In moderne villabouw. Moderne realisatie met grote glaspartijen. In moderne villabouw. In moderne villabouw. In moderne villabouw. In moderne villabouw / renovatie villa. Moderne Nieuwbouwvilla bouwen?
huizen spanje
Object moved.
Bouwen van een modern huis.
Met meer dan 50 jaar ervaring is T.PALM in de loop der jaren een referentie geworden op het vlak van de bouw van modern huizen in België. Bij T.PALM stellen wij de bouw voor van modern huizen met de sleutel op de deur, wat inhoudt dat het project van A tot Z afgehandeld wordt, van het ontwerp over de uitvoering tot de overhandiging van de sleutels.
Strakke, moderne woningen in minimalistische stijl Bouwbedrijf Stessens.
Zo valt er veel daglicht binnen en voelt u zich nauw verbonden met de natuur. Een plat dak maakt het kubistische design af. Kiest u voor gitzwarte of knalrode stenen? Verlijmd of traditioneel metselwerk? Neem ook een kijkje bij onze moderne hedendaagse woningen.
Dit zijn de 10 populairste huizen van 2017.
Wij keken op Zimmo en vonden de 10 meest populaire huizen van dit prille jaar! Een verrassing van formaat op nummer één. De provincie Antwerpen was in de lijst van 2016 niet vertegenwoordigd en voert deze een jaar later aan. De woning in Deurne, met twee slaapkamers, is met zijn 154.000 euro dan weer een interessante woning. Dat het net buiten de provinciehoofdstad ligt, kan qua drukte ook voordelig zijn. Een eerste keer naar Oost-Vlaanderen. In Assenede, op enkele straten van de Nederlandse grens, vind je deze woning met drie slaapkamers voor slechts 570 euro. Per maand welteverstaan, want in Assenede vind je de enige huurwoning in deze lijst. De ligging en goedkope huurprijs verhogen de populariteit van de woning. Limburg maakt de top 3 compleet. Deze villa in Opglabbeek telt maar liefst 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime tuin en een rustige ligging. Ingrediënten genoeg voor een populair recept! Prijskaartje: 369.000 euro. Helemaal naar de andere kant van het land. In het West-Vlaamse Beselare, nabij Ieper, vind je voor 229.000 euro een gezellige rijwoning. Op zich misschien niets speciaals, maar het feit dat deze woning uit 1940 recentelijk een grondige, moderne renovatie onderging doet de interesse opwekken.

Contacteer ons