Resultaten voor moderne architectuur

moderne architectuur
modern huis bouwen - bouwen met recuperatiematerialen.
bouwen met recuperatiematerialen. Architect Frank GRUWEZ leidt een goed georganiseerd architectenbureau met kantoren in Oudenaarde en Gent. Ons werkgebied strekt zich uit van de kust tot de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel en Zuid-Nederland. Frank is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten.
architectenburo Anja Vissers.
Filosofie Anja Vissers Architectenburo. Een team van architecten en interieurarchitecten verwerken de wensen van de bouwheer. We streven hierbij naar een heldere vertaling van het programma van eisen in een strakke hedendaagse architectuur. Het architectenbureau wordt gekenmerkt door een uitgesproken visie op duurzame materialen en een uitgepuurde vormgeving. Lees meer
architectuur
Woning A. De Feyter: knappe moderne architectuur in ere hersteld.
Wanneer is het tijd om je dak een onderhoudsbeurt te geven? De Feyter: knappe moderne architectuur in ere hersteld. Arjaan De Feyter. Interieurarchitect Arjaan De Feyter en zijn echtgenote werden op slag verliefd op een modernistische loftwoning uit 1969, die ze terugvonden in de Antwerpse Kempen.
moderne badkamer
Moderne architectuur C.I.II.III.IV.A.
volgende belangrijke tijdschriften: Art de Bâtir, Bâtir, La Cité, LEmulation, 7 Arts, Architectural Review, Moderne Bauformen, The Studio, Wendingen, Casabella, Domus, La Construction moderne, Architecture dAujourdhui. De documentatie die wordt beheerd door de bibliotheek bevat dossiers over architecten maar ook over bepaalde thema's' zoals de wereldtentoonstellingen, tuinwijken, industriële architectuur, de geschiedenis van steden en vele andere bestudeerde domeinen.
studentenjob antwerpen
Moderne architectuur Visit Leuven.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Skip to search. Facebook instagram Twitter. Deel deze pagina: Twitter Facebook Pinterest LinkedIn E-mail. 24 augustus 2016. Iets mis met deze pagina? Naamsestraat 3, 3000 Leuven. T 016 20 30 20. elke dag 10u-17u.
Moderne architectuur in Gent Visit Gent.
Moderne architectuur in Gent. Hoezo, modern in een middeleeuwse stad? Beleef Gent ten volle. Wandelen, fietsen, varen., Top 10 tips. Boottochtje op de Gentse binnenwateren. Tips bij regenweer. CityCard: Beleef Gent ten Volle! Bespaar tot 20! Koffie en ontbijt. Alle restaurants en cafés.
Moderne Architectuur Scholenbouwen.
In Moderne Architectuur Scholen en Speelplaatsen staat een overzicht van verschillende leeromgevingen uit de hele wereld, waarin vernieuwende constructies en technieken hand in hand gaan met een prettige studieatmosfeer. Dit boek is niet alleen een inspirerende gids voor architecten, het laat ook op een overzichtelijke wijze de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van studie en leeromgevingen zien.
Architectuur moderne woningbouw Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Architectuur moderne woningbouw. Er is een opwaartse trend tot keuze voor moderne architectuur in plaats van klassieke architectuur. Vanuit het architectuuronderwijs wordt de hedendaagse moderne architectuur aangemoedigd en als richting in het architecturale denken en ontwerpen van de studenten meegegeven.
Moderne architectuur Az Damiaan. alert. arrow-left. arrow-right. bullet. check. clipboard. Stroke 1. dropdown. facebook. Group. glue. google-plus. Combined Shape. Combined Shape. hospitalization. icon
Met de recente voltooiing van de bouw van het moderne nieuwbouwziekenhuis, zet Az Damiaan haar ambitie kracht bij om zich te meten met de allerbeste ziekenhuizen van het land en vormt het meer dan ooit het referentiecentrum voor de gezondheidszorg in de kustregio.
Postmodernisme architectuur Wikipedia.
Het postmodernisme is in de eerste plaats een tegenreactie op de moderne architectuur die met principes als form follows function was ontdaan van versieringen, details en lokale trekken. Deze architectuur werd door de critici graag weggezet als saai en kaal.
Archieven voor Moderne Architectuur AAM VAi Vlaams Architectuurinstituut.
De Archives d'Architecture' Moderne AAM bewaren documenten in verband met de moderne architectuur in België, organiseren valorisatieprojecten rond het gebouwde patrimonium en voeren debatten rond architectuur en urbanisme. Het centrum omvat een archief en documentatiecentrum, een bibliotheek, een fototheek en een museum.
SITO Architecten Architectenbureau Ninove.
Zowel voor verbouwings als nieuwbouwprojecten wordt er gestreefd naar een concept dat de identiteit van de opdrachtgever weerspiegelt en dat de basis vormt voor de uiteindelijke architectuur. SITO Architecten, voor een project gaande van hedendaags tot strak modern. Van nieuwbouw tot renovatie en restauraties. Moderne halfopen nieuwbouwwoning in Affligem sien 2018-05-29T1725240000.:

Contacteer ons