Meer resultaten voor moderne architectuur

moderne architectuur
modern huis bouwen - bouwen met recuperatiematerialen.
bouwen met recuperatiematerialen. Architect Frank GRUWEZ leidt een goed georganiseerd architectenbureau met kantoren in Oudenaarde en Gent. Ons werkgebied strekt zich uit van de kust tot de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel en Zuid-Nederland. Frank is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten.
architectenburo Anja Vissers.
Filosofie Anja Vissers Architectenburo. Een team van architecten en interieurarchitecten verwerken de wensen van de bouwheer. We streven hierbij naar een heldere vertaling van het programma van eisen in een strakke hedendaagse architectuur. Het architectenbureau wordt gekenmerkt door een uitgesproken visie op duurzame materialen en een uitgepuurde vormgeving. Lees hier meer
plannen moderne woningen
Moderne architectuur C.I.II.III.IV.A.
volgende belangrijke tijdschriften: Art de Bâtir, Bâtir, La Cité, LEmulation, 7 Arts, Architectural Review, Moderne Bauformen, The Studio, Wendingen, Casabella, Domus, La Construction moderne, Architecture dAujourdhui. De documentatie die wordt beheerd door de bibliotheek bevat dossiers over architecten maar ook over bepaalde thema's' zoals de wereldtentoonstellingen, tuinwijken, industriële architectuur, de geschiedenis van steden en vele andere bestudeerde domeinen.
architectuur
Vilvoorde. Staalkaart van moderne architectuur. VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Staalkaart van moderne architectuur. Roger De Winter en Lucien Engels 1950-1960. De publicatie Vilvoorde. Staalkaart van moderne architectuur. Roger De Winter en Lucien Engels 1950-1960 geeft een overzicht van de realisties van architecten Roger De Winter en Lucien Engels in Vilvoorde in de periode 1950-1960.
moderne tuin
Visit Antwerpen.
Moderne Architectuur van A-Z Standaard Boekhandel.
Zoek een winkel. Moderne Architectuur van A-Z. Moderne Architectuur van A-Z. 0.0 gebaseerd op 0 ratings. Met harde kaft. Bestelbaar, maar levertermijn onbekend. In winkelmandje In verlanglijstje. Beschikbaar binnen 30 min.: Nu reserveren, straks afhalen. De onmisbare encyclopedie op het gebied van architectuur.
moderne architectuur, bijzondere gebouwen, leuk museum Reizigersbeoordelingen City of the Arts and Sciences TripAdvisor.
26 november 2017 beoordeeld. moderne architectuur, bijzondere gebouwen, leuk museum. Als tegenhanger van de oude architectuur uit de gouden eeuw die je in de binnenstad treft, stap je hier binnen in futuristische gebouwen met ieder op zich bijzondere functies. Een park, een Imax theater en een superleuk ervaar en doe museum.
Moderne architectuur in Gent Visit Gent.
Moderne architectuur in Gent. Hoezo, modern in een middeleeuwse stad? Wandelen, fietsen, varen., Beleef Gent ten volle. Top 10 tips. Boottochtje op de Gentse binnenwateren. Tips bij regenweer. CityCard: Beleef Gent ten Volle! Bespaar tot 20! Koffie en ontbijt. Alle restaurants en cafés.
Moderne architectuur Visit Leuven.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Skip to search. Facebook instagram Twitter. Deel deze pagina: Twitter Facebook Pinterest LinkedIn E-mail. 24 augustus 2016. Iets mis met deze pagina? Naamsestraat 3, 3000 Leuven. T 016 20 30 20. elke dag 10u-17u.
bol.com Moderne architectuur 9789058750402 K. Frampton Boeken.
Zeer goed bruikbaar als standpunt voor nader onderzoek. Ook in onderdelen te lezen elk hoofdstukje is een helder geschreven, op zich staand geheel. Rijk geillustreerd met zwartwitfoto's' en tekeningen, worden regelmatig projecten behandeld die niet gerealiseerd zijn. In de eerste plaats bedoeld voor studenten en architectuurliefhebbers. Met uitgebreide literatuuropgave. Reviews Moderne architectuur.
Het materiaal voor een moderne architectuur: beton STO nv Livios.
Beton is een integraal onderdeel van de moderne architectuur geworden zowel bij bruggen als in industriële gebouwen en woningen. Terwijl beton vroeger vooral en in de eerste plaats gebruikt werd om nieuwe gebouwen op te trekken, gaat de aandacht vandaag hoe langer hoe meer naar het bewaren en onderhouden van bestaande bouwstructuren.
SITO Architecten Architectenbureau Ninove.
Zowel voor verbouwings als nieuwbouwprojecten wordt er gestreefd naar een concept dat de identiteit van de opdrachtgever weerspiegelt en dat de basis vormt voor de uiteindelijke architectuur. SITO Architecten, voor een project gaande van hedendaags tot strak modern. Van nieuwbouw tot renovatie en restauraties. Moderne ecologische huisartsenpraktijk in houtskelet te Deinze sien 2018-04-26T1745100000.:

Contacteer ons