Zoeken naar ecologisch bouwen

ecologisch bouwen
houtskeltbouw
Gezond en milieuverantwoord bouwen en wonen VIBE.
VIBE vzw verzamelt en verspreidt informatie over gezond en milieuverantwoord verbouwen en wonen. VIBE behandelt de typische onderwerpen zoals energie en waterbesparing en integreert themas zoals gezonde en milieuverantwoorde bouwmaterialen, doordacht ruimtegebruik en ecologische stedenbouw in een alles omvattend verhaal. Meer weten over VIBE vzw. Gezond en milieuvriendelijk bouwen. Klik hier
duurzaam bouwen
3 dingen die je moet weten over ecologisch bouwen en verbouwen.
Ecologisch bouwen is het sleutelwoord van het moment en daar zijn we meer dan blij mee! Maar hoe ecologisch is dat ecologisch bouwen en verbouwen nu echt wel? Hoe kan je zeker zijn dat jouw nieuwe huis wel zo duurzaam gebouwd is als de aannemer beweert?
cheap tickets
Ecologische architecten PUUR Bouwen Bio-ecologisch bouwen en verbouwen.
Een ecologisch architect vinden. Bio-ecologisch bouwen is geen stijl. Het biedt een kader waarin bouwheer, architect en aannemer samenwerken, strevend naar een gezonde, esthetische, energiezuinige woning. Ben je op zoek naar een architect met een visie over maatschappelijk verantwoord bouwen?
persoonlijke leningen
BAST Bio-ecologisch bouwen en wonen, architectuur, stabiliteit technieken.
Ecologisch bouwen is geen stijl en dat willen we vermijden. Ecologisch bouwen biedt het juiste kader om boeiende architectuur te maken die mensen kan beroeren en inspireren. We creƫren vernieuwende architectuur door een antwoord te bieden op de ecologische en sociale vraagstellingen.
ecologische tuin
Bio-ecologisch bouwen, duurzaam en allergievrij wonen Architecten Atelier Archi4 Antwerpen.
Stro is een afvalproduct van de voedingsindustrie, overal voorradig in Zuid-Belgiƫ en Frankrijk, dus ecologisch want nagroeibaar. De balen zijn eigenlijk grote natuurlijke bouwstenen, het is een makkelijke manier om zelf te bouwen en bepleisterd bieden ze een zeer goede isolatiewaarde.
Ecologisch bouwen Huis Houtskelet Bouw.
Modern wonen kan ook duurzaam zijn, wanneer we met respect voor het milieu bouwen. Daarbij wordt gezocht naar de geschikte materialen en bouwmethodes om de aan en afvoer van lucht in de woning perfect te regelen. Met behulp van die technieken kunnen aannemers u ecologische alternatieven voorstellen, zoals het gebruik van regenwater, natuurlijk isolatiemateriaal, verwarming met zonne-energie, En dat, zonder dat u daarvoor dieper in uw portemonnee hoeft te tasten.
Bio-ecologisch bouwen Livios.
Welk materiaal is het best voor na-isolatie van spouwmuren? Vraag en antwoord dank aan Jet Groen en Dirk Verbeeck, Provinciaal Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen. Een spouwmuur kan gevuld worden met verschillende materialen, maar welke navulling is nu het beste?

Contacteer ons