Resultaten voor ecologisch bouwen

ecologisch bouwen
BAST Bio-ecologisch bouwen en wonen, architectuur, stabiliteit technieken.
Ecologisch bouwen is geen stijl en dat willen we vermijden. Ecologisch bouwen biedt het juiste kader om boeiende architectuur te maken die mensen kan beroeren en inspireren. We creëren vernieuwende architectuur door een antwoord te bieden op de ecologische en sociale vraagstellingen.
Ecobouwer BEN-woningen: bouwbegeleiding bij ecologisch bouwen Torhout West-Vlaanderen.
Dat is ons concept. Onze natuur heeft een steuntje in de rug nodig, daarom bouwen wij enkel ecologisch. Omdat we binnen 40 jaar ook nog moeten kunnen genieten, bouwen wij oerdegelijke woningen. Het moet ecologisch zijn, maar het moet ook betaalbaar blijven.
Ecologisch bouwen, zonne energie: fiches over de beroepsrisico's' Attentia.
Weergeven actieve tabblad. Ecologisch bouwen, zonne energie: fiches over de beroepsrisico's.' 08 mrt 2016. Voor werknemers uit de bouwsector kan ecologisch bouwen bijzondere risico's' inhouden. Fiches van het Europese preventieagentschap EU-OSHA vergemakkelijken het vaststellen van de eventuele risico's' en bevatten voorbeelden van preventiemaatregelen.
9 op 10 vindt ecologisch bouwen te duur Gazet van Antwerpen.
We willen wel meer aan het milieu denken bij een verbouwing of het bouwen van ons eerste huis, maar we worden daarbij vooral afgeschrikt door het hoge kostenplaatje van al die groene alternatieven. Volgens Agoria is het dan ook noodzakelijk dat er meer betaalbare oplossingen komen om toch ecologisch uit de hoek te komen tijdens het bouwproces.
Ecologisch bouwen Huis Houtskelet Bouw.
Modern wonen kan ook duurzaam zijn, wanneer we met respect voor het milieu bouwen. Daarbij wordt gezocht naar de geschikte materialen en bouwmethodes om de aan en afvoer van lucht in de woning perfect te regelen. Met behulp van die technieken kunnen aannemers u ecologische alternatieven voorstellen, zoals het gebruik van regenwater, natuurlijk isolatiemateriaal, verwarming met zonne-energie, En dat, zonder dat u daarvoor dieper in uw portemonnee hoeft te tasten.
Bio-ecologisch Bouwen: Duurzaam bouwen en wonen volgens bio-ecologische principes 32657 Odisee.
Met deze opleiding kan jij je specialiseren en onderscheiden in duurzaam, toekomstgericht bouwen met natuurlijke bouwmaterialen. We bekijken hoe we ons op vlak van water en materialengebruik/verbruik beter kunnen organiseren en besteden uitgebreid aandacht aan het creëren van een gezond binnenklimaat.
Ecobouwers: Bio-ecologisch bouwen in de Westhoek Alveringem BAS.
Info en advies op bouwbeurzen Jun 02, 2014. Ieper De Vloei Jun 16, 2014. Veurne Suikerfabriek advies op wijkniveau Sep 11, 2014. We helpen je graag verder! Op onze info-pagina vind je nuttige websites, bruikbare info, brochures en filmpjes ivm slim bouwen.
Postgraduaat Bio-ecologisch bouwen: Duurzaam bouwen en wonen volgens bio-ecologische principes.
nav.be / nieuws / postgraduaat bio-ecologisch bouwen: duurzaam bouwen en wonen volgens bio-ecologische principes. Postgraduaat Bio-ecologisch bouwen: Duurzaam bouwen en wonen volgens bio-ecologische principes. 10 september 2018. Deze opleiding biedt een brede visie op achtergrond, ontwerp, uitvoeringsdetails en meet en beheersystemen van duurzame gebouwen en wijken.
ecologisch bouwen Archieven Derbigum.
3 opkomende innovaties in duurzaam bouwen. Overal in Europa worden woningen gerenoveerd tot energiezuinige, slimme huizen waar je in alle comfort woont en dat zonder het milieu te belasten. Vind ik leuk 0. Duurzaam wonen een haalbaar ideaal. Het zijn allang niet meer alleen mensen met geitenwollen sokken die zich bezighouden met ecologie. Bovendien is duurzaamheid nu veel toegankelijker dan vroeger. En dat betekent. Vind ik leuk 0. Bouwstenen voor een ecologisch huis en dito tuin.
Wat is bio-ecologisch bouwen? Bio-ecologisch bouwen Livios.
Discussieer mee over bio-ecologisch bouwen op ons bouwforum. Zoek een architect. Op welke premies heb je recht? Thuis Best Woningbouw. Bekijk woning Concrete House. Ontdek alle huizen. De Koevoet: het ecologisch magazine rond duurzaam bouwen. Meer productinformatie over Bio-ecologisch bouwen.
Ecologisch bouwen met hout: 3x besparen.
Ringlaan 62, 2240 Zandhoven. Ecologisch bouwen met hout: 3x besparen. Bouwen met hout, dat doe je niet alleen voor de karakteristieke en sfeervolle uitstraling. De praktische voordelen zijn natuurlijk mooi meegenomen, maar ook financieel gezien is hout, wel, uit het juiste hout gesneden.

Contacteer ons