Resultaten voor casco woning

casco woning
Sleutel op de deur Stonehouse.
Om u van onze kwaliteit te overtuigen nodigen we u graag uit op één van onze werven of in één van de gerealiseerde woningen. 2003 Cordemans François Groeneweg 216 Overijse. 2003 Huart Stockx Solveldweg 3 Attenrode Wever. 2003 Temmerman Hasseltsebaan 119 Deurne Diest.
Casco woning Immo 2dehands.be.
798m kantoorruimte met mogelijkheid tot woning verdeeld over gelijkvloers, eerste verdieping en kelderverdieping op een perceel van 1064m Li. 9 maart 2018 2203: Gent. Woning casco te koop. Halfopen bebouwing casco te koop 5 slaapkamers 3badkamers 3 toiletten Liftkoker voorzien.
woning
Bespaar door het kopen van een casco-woning Nieuws Ik Ga Bouwen.be.
Je kan je creativiteit binnenin helemaal tot uiting brengen door zelf de handen uit de mouwen te steken. Je koopt een ruwbouw waardoor je binnenin de woning helemaal je zin kan doen. Van het kiezen van de keuken, tot het verven en andere afwerkingen, een casco-woning biedt heel wat aan aan een creatief persoon. Bron: Logic-Immo.be Casco woning.
jaren 30 woning bouwen
Print Nieuwbouw casco woning tussen Knokke en Damme met prachtige zichten. Huis Oostkerke Te koop Puur Vastgoed.
Uitzonderlijk ruime, zéér kwalitatieve nieuwbouw casco woning met prachtige, rustgevende zichten te Oostkerke, nabij Knokke en Damme, nabij het ziekenhuis van Knokke en Brugge. Een bebouwde en bewoonbare oppervlakte van maar liefst 135m en 303m! Zéér grote en luchtige leefruimte met bureelruimte, vier grote kamers en reeds vaste betonnen trap naar de zolderverdieping 50m met Velux en waar men nog twee kamers kan maken, dus vier tot zes kamers mogelijk!
boxspring
Landmeetkantoor TOPO-IMMO Ninove, Woning Ruime halfopen casco woning met 3 slaapkamers en tuin.
Voor bezoek bezoek of meer informatie bel 054/69.39.31 Op een strategische locatie in Voorde bevindt zich deze ruime half open casco woning. Winkels, scholen, bushalte bevinden zich in de nabijheid. Deze woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, keuken, eetplaats, zithoek en berging.
casco huis bouwen
Casco Immo 2dehands.be.
HALFOPEN WONING CASCO MET 5 SLPKS, TUIN EN GARAGE HALFOPEN WONING CASCO MET 5 SLPKS, TUIN EN GARAGE Deze woning ligt in pastoriestijl word. vandaag 1010: Ieper. Prachtige casco nieuwbouwwoning HOB met 4 slpks. Prachtige casco nieuwbouwwoning HOB met 4 slpks, gelegen in het rustige Viversel met een uitstekende verbinding naar de autosnelweg!
immo carlos
Immo Arnauts Halen, Woning Goed gelegen casco woning te Halen!
EPC: 1223 kWh/m 2. Op een residentiële locatie, in de nabijheid van scholen, winkels en uitvalswegen, situeert zich deze casco woning op een terrein van 4a 20ca. Er is een goede verbinding met de op en afrit E313 en E314.
Woning Te koop Gent.
Casco huis in historisch centrum Gent. Deze casco woning ligt op 2 minuten wandelen van Het Gravensteen in het historische centrum van Gent. In dit steegje schuilen 11 nieuwbouwwoningen en 1 casco woning. Deze woning heeft nog authentieke elementen en een prachtig dakterras.
Alleenstaand en casco huis kopen? Doenbaar? Bouwinfo.
De woning is misschien een beetje groot 3 slaapkamers, maar dat kan eventueel wel veranderen in de verre toekomst als ik aan gezinsuitbreiding doe. Ik ben momenteel echter alleenstaand, dus ik zou de woning op mijn eentje willen kopen. De woning waar ik het over heb wordt casco verkocht voor 170.000 euro.
immo casco, Boom, te koop, te huur immo proxio.
Immo te koop, te huur bij immo casco. België Spanje Portugal Frankrijk Turkije Nederland Mexico Italië Brazilië Thailand. Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen Waals Brabant Henegouwen Luik Luxemburg Namen. Nieuwpoort Koksijde De Panne Gent Roeselare Oostende Knokke Middelkerke Knokke-Heist Blankenberge. Appartement Grond Huis Commercieel Garage Industrieel Vakantiewoning Overige Project Kantoor. De nieuwste panden op de markt als eerste in uw mailbox? Registreer je hier. Nieuw 9 dagen. Appartement te huur in Antwerpen 2000 Appartement te huur in Antwerpen 2000. 645 645 te huur Immo Proxio. Jezusstraat 46 / glvl, Antwerpen 2000, ref. 1667751, Duplex met 2 slaapkamers. Goed onderhouden duplex-appartement in het centrum van Antwerpen. In de directe omgeving van openbaar vervoer, winkels en scholen. Het appartement bes. Huis te koop in Boom Huis te koop in Boom. 162.000 162000 te koop Immo Proxio. Bosstraat 81, Boom, ref. 1594787, Woning met 3 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 116 m.
Woning Te koop in 8520 Kuurne: Ruime casco woning/ handelsruimte of beide te Kuurne!
CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE/PRIJSPRIJS OP HEDEN IS DE PRIJS TOEN HET NOG HANDELSPAND WAS, DE NIEUWE PRIJS WORDT BIJ TELEFONISCH CONTACT OF NA AFWERKEN VAN DE WONING BEKENDGEMAAKT. HOE SNELLER U BENT, HOE MEER INSPRAAK NAAR AFWERKING!" Op een grondoppervlakte van 260m2 wordt dit eigendom casco verkocht met een bewoonbare vloeroppervlakte van maar liefst 181m2!
Woning Te koop in Gent Detail Vicus Vastgoed.
De woning is casco dwz voorzien van nieuw dak met velux, nieuwe ramen en vensters, nieuwe betonnen roostering en vloerplaat/rioleringen. Klaar om af te werken. Voorzien van een terras op het gelijkvloers en een terras eerste verdiep met mooi zicht op de binnentuin.

Contacteer ons