Op zoek naar casco woning?

casco woning
Hoeveel is uw woning waard?
Niet alle woningen stijgen en verkopen, er zijn er veel die te duur staan en niet weg geraken. Dagelijks komen wij in contact met kopers die onze mening vragen en beseffen dat de woning onder de marktprijs wordt aangeboden waarop ze onmiddellijk toeslaan, pech voor de eigenaar maar winst voor de koper.
Landmeetkantoor TOPO-IMMO Ninove, Woning Ruime casco woning met 3 slaapkamers, terras en tuin te Voorde.
Voor bezoek bezoek of meer informatie bel 054/69.39.31 Op een strategische locatie in Voorde bevindt zich deze ruime casco woning. Winkels, scholen, bushalte bevinden zich in de nabijheid. Deze woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, keuken, eetplaats, zithoek en berging. Meld je hier aan
sleutel op de deur
Wellimmo Antwerpen, Uitzonderlijke woning Stijlvolle semi casco Woning.
69m 2 grondopp. Stijlvolle en perfect gedimensioneerde semi casco nieuwbouwwoning naar de hand van META architecten met een oppervlakte van circa 175 m en een ruim zonneterras van circa 25 m We betreden de woning op het gelijkvloers waar men toegang heeft tot de traphal en de handige fietsenberging.
lenen
Project Wolverik vrijstaande hoekwoning casco-woning MARC SWEVERS.
Op de hoek van Wolverik en de Zandstraat vind je deze knappe, vrijstaande woonst. Je koopt hier een casco plus woning waarvan de buitenmuren volledig zijn geïsoleerd en waarvan de gevels prachtig zijn gepleisterd met crepi. Dit geeft deze woning een prachtige en moderne touch.
nieuwbouw
Woning casco kopen Bouwinfo.
En ik realiseerde me net dat er geen tabletten bij de vensters zitten dus dat is alweer een plusje. Nu hebben wij 145.000 voor de woning gerekend aankoopprijs casco dus, 35.000 kosten daarop eigen inbreng dus niet meetellen voor de lening en we zouden kunnen lenen tot 230.000 10.000 cadeau van de gemeente.
oude woning renoveren
Immo Arnauts Halen, Woning Goed gelegen casco woning te Halen!
EPC: 1223 kWh/m 2. Op een residentiële locatie, in de nabijheid van scholen, winkels en uitvalswegen, situeert zich deze casco woning op een terrein van 4a 20ca. Er is een goede verbinding met de op en afrit E313 en E314.
oude woning renoveren
Casco antwerpen Trovit.
Nieuwbouw halfopen bebouwing casco. Kapellen, Provincie Antwerpen. Nieuwbouw Prachtig gelegen nieuwbouw halfopen bebouwing op een perceel van 313 m. De afwerking is casco waardoor u de woning volledig zelf. Rapporteren Bekijk huis. Realo 30 dagen geleden. Appartement te koop in Antwerpen.
casco huis bouwen
Woning Te koop in 8520 Kuurne: Ruime casco woning/ handelsruimte of beide te Kuurne!
CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE/PRIJSPRIJS OP HEDEN IS DE PRIJS TOEN HET NOG HANDELSPAND WAS, DE NIEUWE PRIJS WORDT BIJ TELEFONISCH CONTACT OF NA AFWERKEN VAN DE WONING BEKENDGEMAAKT. HOE SNELLER U BENT, HOE MEER INSPRAAK NAAR AFWERKING!" Op een grondoppervlakte van 260m2 wordt dit eigendom casco verkocht met een bewoonbare vloeroppervlakte van maar liefst 181m2!
een website bouwen
Wat is casco wat betekent cascobouw bij bouwen of kopen huis.
WAT IS CASCO. Bij een casco woning zijn enkel de dragende constructie en de buitenafwerking in orde. De term casco is ontleend aan het Spaanse casco scheepsromp. Bij het kopen van een cascobouw bespaar je veel geld op de aankoop en kan je ook de binnenkant afwerken naar eigen smaak en budget.
Casco nieuwbouwwoning te koop te LANAKEN 3620 JEMAR.
De woningen kunnen zowel casco als afgewerkt gekocht worden. De afwerking is vastgelegd in een lastenboek en kan grotendeels door de koper nog gekozen worden. De 4 ééngezinswoningen zorgen voor een mooi architectonisch geheel in het straatbeeld. Gelijkvloers kan u genieten van een woonkamer met open keuken.
Casco limburg Trovit.
Het appartement is momenteel casco afgewerkt en wordt verkocht onder het BTW-stelsel. Rapporteren Bekijk huis. zimmo 30 dagen geleden. Huis te koop voor 285000 euro met 3 slaapkamers. 3590, Diepenbeek, Provincie Limburg. CASCO HALFOPEN NIEUWBOUWWONING OP TOPLOCATIE Deze moderne woning werd ontworpen met veel aandacht voor ruimte en energiezuinigheid.
Bespaar door het kopen van een casco-woning Ik ga bouwen. logo.
Je kan je creativiteit binnenin helemaal tot uiting brengen door zelf de handen uit de mouwen te steken. Je koopt een ruwbouw waardoor je binnenin de woning helemaal je zin kan doen. Van het kiezen van de keuken, tot het verven en andere afwerkingen, een casco-woning biedt heel wat aan aan een creatief persoon. Bron: Logic-Immo.be Casco woning.

Contacteer ons