Resultaten voor casco woning

casco woning
Wellimmo Antwerpen, Uitzonderlijke woning Stijlvolle semi casco Woning.
69m 2 grondopp. Stijlvolle en perfect gedimensioneerde semi casco nieuwbouwwoning naar de hand van META architecten met een oppervlakte van circa 175 m en een ruim zonneterras van circa 25 m We betreden de woning op het gelijkvloers waar men toegang heeft tot de traphal en de handige fietsenberging.
woning
Error Title.
nieuwbouw
Wat zijn de notariskosten op een cascowoning? Livios.
Aangezien de woning nog niet af is weten we het KI nog niet, maar dat zou tussen 800 en 900 liggen volgens de verkoper. In onze rubriek Notariskosten vind je hier meer informatie en concrete percentages over. Beantwoord door: Livios.
immo casco
Casco huis limburg Trovit.
Te koop: 2 energiezuinige en moderne CASCO woningen te koop, op een zeer gunstige locatie Wilbroek 14. E-peil E28 BEN woning. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van casco huis limburg. Ontvang de laatste woningen per e-mail.
casco huis bouwen
Landmeetkantoor TOPO-IMMO Ninove, Woning Ruime casco woning met 3 slaapkamers, terras en tuin te Voorde.
Voor bezoek bezoek of meer informatie bel 054/69.39.31 Op een strategische locatie in Voorde bevindt zich deze ruime casco woning. Winkels, scholen, bushalte bevinden zich in de nabijheid. Deze woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, keuken, eetplaats, zithoek en berging.
Casco woning Immo 2dehands.be.
WIJTSCHATE HEUVELLAND: Heel ruime authentieke woning in pastoriestijl. In casco wind en waterdicht aangeboden. Deze authentieke woning in. 14 juni 2018 0936: Heuvelland Wijtschate. centraal doch rustig gelegen woningen op een totale opp van ca 150m de woningen in casco staat epc rijwoning 859kWh/m epc woning met onderaa.
IMMO CASCO Vastgoedmakelaars: Home.
De woning heeft op het glvl een halletje, salon, ingerichte keuken, eetkamer met toegang tot trap naar het lager gelegen terras. Op de 1eV: overloop, slaapkamer met op maat gemaakte kleerkast, volledig ingerichte badkamer met ligbad. Over Ons Contacteer ons. IMMO CASCO Vastgoedmakelaars.
Bespaar door het kopen van een casco-woning Nieuws Ik Ga Bouwen.be.
Je kan je creativiteit binnenin helemaal tot uiting brengen door zelf de handen uit de mouwen te steken. Je koopt een ruwbouw waardoor je binnenin de woning helemaal je zin kan doen. Van het kiezen van de keuken, tot het verven en andere afwerkingen, een casco-woning biedt heel wat aan aan een creatief persoon. Bron: Logic-Immo.be Casco woning.
Casco antwerpen Trovit.
Unieke casco woning in een rustige omgeving met veel. 2820, Bonheiden, Provincie Antwerpen. casco woning kan u genieten van natuur en rust. Toch ben je kort bij de E19 en kan je via de fietsstraat Mechelen in minder dan 30 minuten.
Woning casco kopen Bouwinfo.
En ik realiseerde me net dat er geen tabletten bij de vensters zitten dus dat is alweer een plusje. Nu hebben wij 145.000 voor de woning gerekend aankoopprijs casco dus, 35.000 kosten daarop eigen inbreng dus niet meetellen voor de lening en we zouden kunnen lenen tot 230.000 10.000 cadeau van de gemeente.
Wat is casco wat betekent cascobouw bij bouwen of kopen huis.
WAT IS CASCO. Bij een casco woning zijn enkel de dragende constructie en de buitenafwerking in orde. De term casco is ontleend aan het Spaanse casco scheepsromp. Bij het kopen van een cascobouw bespaar je veel geld op de aankoop en kan je ook de binnenkant afwerken naar eigen smaak en budget.

Contacteer ons