Meer resultaten voor casco woning

casco woning
De Huisopkoper wij kopen direct uw woning Logo.
WIJ KOPEN VASTGOED IN HEEL VLAANDEREN, ONGEACHT IN WELKE STAAT. In welke staat het huis, rijhuis, patrimonium ook is, laat het leegmaken of schoonmaken gerust over aan ons, of heeft u een te renoveren woning te koop, een nieuwbouw of vertrekt u naar het buitenland.
woning
Moderne casco nieuwbouwwoning in kindvriendelijke buurt!
Moderne casco nieuwbouwwoning in kindvriendelijke buurt! Moderne casco gezinswoning van 180m gelegen in een nieuwe verkaveling van Lanaken, vlakbij Maastricht. De woning is gelegen op een perceel van 417m, op het einde van de straat met enkel plaatselijk verkeer. De tuin is westelijk georiënteerd en volledig omheind, ideaal voor een gezin met jonge kinderen.
woning houtskeletbouw
Immovlan.be Advies Dit krijg je als je een woning casco koopt.
Om een account op Immovlan te gebruiken, moet onze politiek ter bescherming van de privacy geaccepteerd worden. Dit krijg je als je een woning casco koopt. Advies Dit krijg je als je een woning casco koopt. Nieuwbouwwoningen en appartementen worden tegenwoordig wel eens casco verkocht.
nieuwbouw
Wat is casco wat betekent cascobouw bij bouwen of kopen huis.
WAT IS CASCO. Bij een casco woning zijn enkel de dragende constructie en de buitenafwerking in orde. De term casco is ontleend aan het Spaanse casco scheepsromp. Bij het kopen van een cascobouw bespaar je veel geld op de aankoop en kan je ook de binnenkant afwerken naar eigen smaak en budget.
oude woning renoveren
DOMEIN OP 7.000m BESTAANDE UIT WOONHUIS, RESTAURANT EN CASCO-WONING/LOODS met referentie 19101899638.
Deze eigendom gelegen in De Klijte is uiterst polyvalent want er is centraal enerzijds het ruime woonhuis 300m bewoonbaar met 5 slaapkamers, het restaurant met 74 plaatsen binnen en 80 buiten in het rechter gebouw. Het linker gebouw is een polyvalente casco ruimte die kan dienen als loods, 2 of 3 vakantiewoningen, feestzaal, BB, seminarieruimte, kantoor. De woning en het restaurant zijn verbonden met elkaar en kan dus bv.
casco huis bouwen
Waarom een casco-woning kopen? Is dit voordelig of niet?
Dit is een pand dat eigenlijk enkel bestaat uit het skelet, dat wil zeggen de dragende constructie plus de afwerking buiten. Soms wordt dit ook wel een wind en waterdichte woning genoemd. Een leuk detail: deze benaming is ontstaan uit het Spaans, want casco betekent scheepsromp.
zelf woning verkopen
Casco huis limburg Trovit.
grond 3 are 13 ca. Deze casco woning is nog volledig in te richten. 2dehands 10 dagen geleden. Halopen bouwgrond met nieuwbouw casco. 3800, Borgloon, Provincie Limburg. Casco Plus Sanitaire toestellen Tegelvloeren op het gelijkvloers en in de badkamer Binnendeuren Trap in beton Keuken Voegwerken Excl.
casco huis bouwen
Idylia casco afwerking.
Met de aankoop van een casco woning kan je behoorlijk wat geld uitsparen. Idylia geeft enkele redenen aan waarom dit precies zo is en op welke manier een casco woning je helpt om het budget binnen de perken te houden.
immo carlos
Te Koop Prijsgunstige casco-woning nabij centrum Kessenich Immo Beenders.
Prijslijst CASCO woningen. Prijslijst woningen NA pleisterwerken en chape. Lastenboek NA pleisterwerken en chape. Je nieuwe thuis toch niet gevonden? Laat je gegevens hier achter en we nemen contact op met jou zodra er een huis beschikbaar komt op de markt.
Bespaar door het kopen van een casco-woning Ik ga bouwen. logo.
Je kan je creativiteit binnenin helemaal tot uiting brengen door zelf de handen uit de mouwen te steken. Je koopt een ruwbouw waardoor je binnenin de woning helemaal je zin kan doen. Van het kiezen van de keuken, tot het verven en andere afwerkingen, een casco-woning biedt heel wat aan aan een creatief persoon. Bron: Logic-Immo.be Casco woning.
Woning Te Koop Populierenstraat LOT 6, Bus casco in 3800 Gelinden Ref: UTBBO3539180829 IMMOSCOOP.
Met deze woning koopt u een casco afgewerkt huis conform het lastenboek en hedendaagse energienormen. U betaalt pas bij het verlijden van de notariële akte en dus nadat de woning casco wordt opgeleverd. Inlichtingen, plannen en lastenboek zijn te bevragen bij Sublimmo: 014 84 83 69 of info-meerhout@sublimmo.be.
Nieuwbouwwoning casco met 3 slaapkamers, ruime zolder en zuid gerichte tuin op een perceel van 452 m.
Terug naar overzicht Print Contact. In het gezellige centrum van Zondereigen vindt u deze casco nieuwbouwwoning die u naar eigen smaak en budget kan afwerken. Inkomhalmet, ruimte voor vestiaire en gastentoilet biedt enerzijds toegang naar trappenhal tot de verdieping en anderzijds toegang naar de woonkamer. Hier ervaart u het ruimtelijk gevoel door middel van ramen aan zowel de straatzijde als de tuinzijde. Open keuken met ontbijthoek aan het terras en toegang naar de bijkeuken met ruimte voor was/droogkast. Van hieruit eveneens toegang naar het terras. Op de verdieping via de overloop toegang naar 3 ruime slaapkamers en de badkamer en middels een vaste trap toegang tot de dakverdieping waar u nog de mogelijkheid heeft om extra kamers bij te creëren. Private tuin op het zuiden. Mogelijkheid tot het bijbouwen van een garage. Mogelijkheid tot afwerking volgens bepalingen en ruime stelposten beschreven in het lastenboek. Informatieplicht: Vg Gdv Gvkr Vv WgLk. Plan woning 2C.

Contacteer ons