Op zoek naar landelijk huis?

landelijk huis
Home Sweet Home Tijdloze landelijkheid omgeven door groen.
De achterkant van het strak landelijke huis is veel meer open met verschillende grote glaspartijen: een panoramisch boograam ter hoogte van de keuken, een groot vierslagraam op de zichtas van de woonkamer door de eetkamer naar de tuin en een boograam ter hoogte van de gelijkvloerse master bedroom in een uitbouw rechts achteraan.
Te koop Landelijk gelegen huisje te koop.
Prijs: 100 000 Ref: 1403 Kliks: 15 442. Landelijk huisje te koop, rustig gelegen midden in het dorp Saint Pe Saint Simon. In het dorp is een winkel aanwezig, maar voor de grote boodschappen moet in de auto worden gestapt. 20 km van Eauze en 50km van Agen. Prachtige omgeving, ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd. Indeling: 2 slaapkamers, 1 toilet, 1 badkamer met douche. Opslag aan achterkant huis.
Landelijk vakantiehuis VillaSud luxe vakantievilla's.'
VillaSud selecteert voor u zorgvuldig de mooiste landelijk gelegen vakantiehuizen in de Provence. Alle vakantiehuizen uit het aanbod van VillaSud zijn persoonlijk door ons bezocht. Wij kunnen u dan ook garanderen dat de informatie over de vakantiehuizen op onze website overeenkomt met de werkelijkheid. Kies uw favoriete vakantiehuis en boek! Op de pagina Zoek uw villa op onze website kunt u in de filtermogelijkheden aangeven dat u op zoek bent naar een landelijke villa ligginglandelijk. Vervolgens krijgt u een overzicht van de beschikbare vakantiehuizen. De fotos en omschrijvingen geven u een eerste indruk van het huis.
Neem een kijkje in een landelijk aangeklede kleine woning.
Mijn vrienden hebben een modernere stijl en ik hou echt van hun ideeën, maar in dit oude huis past een traditionele stijl veel beter. Wat is jouw aanpak voor interieurontwerp? Ik vind graag inspiratie in de huizen van andere mensen, maar ik wil niet dat mijn huis eruitziet als dat van iemand anders.
Beton in een landelijk interieur Fotospecial betontoepassingen.
Industriële inrichting met landelijk interieur. Beton in een landelijk interieur. Bij interieurtoepassingen met beton denkt men meteen aan industriële gebouwen en moderne lofts. Toch kan beton ook heel goed tot zijn recht komen in een landelijk interieur. Bij de inrichting van bovenstaande woning werd gekozen om de constructiematerialen zichtbaar te laten.
Renovatie woning landelijk-modern Kasten Totaalprojecten.
Renovatie woning in landelijke stijl. Meer informatie over kasten. Oude eiken en grenen deuren en luiken. Neem alvast een kijkje binnenin via onze videotour! Bezoek onze showroom. Showroom in een oud fabriekspand. Ook open op zondag van 1400: tot 1800.:
Meubelen Jonckheere Verrassend voordelig wonen.
Wilt u landelijk wonen en deze uitstraling in huis creëren, dan is het belangrijk om voor rust in huis te zorgen; belangrijk daarvoor zijn de basis kleuren voor het landelijk wonen. Om deze sfeer te creëren kiest u veelal voor warme aardkleuren zoals bruin en grijs in uw interieur en aan de muren.
Landelijk modern: een gouden combinatie voor in huis bouwenwonen.net.
Maar mix de robuuste materialen en de sfeervolle, natuurlijke uitstraling van landelijk wonen met hedendaags design en je krijgt een prachtig huis dat er ltijd gezellig uitziet! In dit artikel lees je hoe deze twee stijlen op de juiste manier kunt mixen.
Vastgoed Ann Nemegheer Woningen.
Te koop: Woning. Pittem Uiterst rustig gelegen, met ver landelijk zicht, alleenstaande woning me. Meulebeke Een kloeke statige te renoveren ééngezinswoning half open bebouwin. Een goed gelegen, alleenstaande villa met ver landelijk zicht, inpandige garage., Te koop: Woning. Drie prachtig, moderne open bebouwingen van 150m 160m bewoonbare oppervlak.
Houten huis laten bouwen: van landelijk tot modern.
Talrijke ontwerptechnische mogelijkheden. Wie ervoor kiest om een landelijk huis te laten bouwen, zit met hout altijd goed. De uitgebreide ontwerptechnische mogelijkheden en de gemakkelijke bewerkbaarheid van het materiaal, maken dat u verschillende elementen aan uw woning kan toevoegen die met andere bouwtechnieken moeilijk of zelfs niet mogelijk zijn.
Cottage stijl bouwen? Landelijke woning realiseren met La casa.
Woningbouw La Casa luistert naar uw wensen, in nauw overleg bepalen we de indeling van je toekomstige woning, welke bakstenen je wel of niet mooi vindt, welke dakpannen De cottage stijl is één bouwstijl die de dag van vandaag bijzonder populair is. Een cottage woning is een warm, gezellig huis die je landelijke kan inrichten.

Contacteer ons