Op zoek naar modern landelijk huis?

modern landelijk huis
Modern landelijke woning BONGERS architecten bnaBONGERS architecten bna.
Modern landelijke woning. Een modern landelijke woning in Rotterdam Nesselande. Door op een eigentijdse manier gebruik te maken van materialen ontstaat er een frisse woning met een modern landelijk karakter. Architect Sander Bongers. Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend.
Laat je inspireren: landelijk modern wonen Zimmo.
Werken bij Zimmo. Dieren in huis. Bouwen en renoveren. Investeren in vastgoed. Slimme rolluiken en zonwering. U bent hier: Home Interieur Design Decoratie Laat je inspireren: landelijk modern wonen. Laat je inspireren: landelijk modern wonen. Facebook Twitter Email LinkedIn RSS.
Landelijk moderne keuken Glenn Reynaert The Art of Living BE.
De woning smelt samen met de natuur en zorgt ervoor dat je in elk gedeelte van het huis een prachtig rustgevend uitzicht hebt. De wens van de bewoners was dan ook; het creëren van een oase aan rust voor alle gezinsleden. Historische elementen zijn behouden gebleven met een nieuwe twist van moderne materialen. Zo zie je in de keuken een combinatie van een strak witte aanrecht dat afgewerkt is met houten kastdeuren. Doordat de vloer van een soortgelijk materiaal is gemaakt als het keukenblok, vormen deze twee elementen één geheel. De witte tegels creëeren een subtiele scheidingslijn tussen leefruimte en keuken zonder wanden te plaatsen. De landelijk moderne keuken is ingedeeld in drie verschillende compartimenten. Bij het eerste deel vind je de kraan met wasbakken, dit gedeelte fungeert ook meteen als scheiding tussen keuken en de aansluitende ruimte. Het tweede deel is een kookeiland dat uitkijkt over de tuin, hier kun je heerlijk genieten van de omgeving als je aan het kokkerellen bent. Het derde deel is de eettafel. Deze bestaat uit hetzelfde materiaal als de keuken. Als finishing touch is er modern meubilair aan toe gevoegd die het frisse en vernieuwende benadrukt.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
FINNLOGS: back to the wooden future! Landhuis, Houten huis. WnS, ruim herenhuis met opvallende trap Herenhuis. Rose en de Bie, landelijk met strakke elementen Landhuis, Villa. Brummelhuis, fraai van front tot supertuin Klassieke bouwstijl, Vrijstaand. NarrativA architecten verrassing op verrassing Moderne bouwstijl Modern ecologisch biobased woning.
De mooiste woonaccessoires vind je op fonQ.
Industrieel, Scandinavisch, Landelijk, Modern, Alle accessoires per woonstijl. Alle accessoires per woonstijl. Ontdek de nieuwste trends. Ontdek de nieuwste trends. Woonaccessoires maken van je huis een thuis. Het inrichten van je huis begint meestal met het kiezen van kleuren en bijpassende meubels.
Onweerstaanbare ideeën voor alle kamers in huis! colora.be.
Afhalen in de winkel. Levering aan huis. Winkelen zonder zorgen. Advies in de winkel. Hulp op onze blog. Winkelen zonder zorgen. Advies in de winkel. Hulp op onze blog. Laat even je e-mailadres na en we sturen het jou door!
Ontdek een kijkwoning in je buurt Evenementen.
Je ontdekt er op eigen houtje hoe comfortabel wonen kan zijn. Ontdek de eerstvolgende kijkdag. Schatten vol inspiratie. Laat je inspireren door een van onze kijkwoningen. Landelijk, tijdloos of modern: je maakt kennis met unieke bouwconcepten op maat van je leven en je smaak.
Landelijk, modern of hedendaagse stijl?
U bevindt zich hier.: Landelijk, modern of hedendaagse stijl? Uw uitbouw of bijgebouw, een feest om naar te kijken. Uw tafel is uw ziel in huis. Vanspeybrouck BVBA staat voor gedreven vakmanschap. Landelijk, modern of hedendaagse stijl? 8210 Veldegem Zedelgem.
Uw huis bouwen op maat Your home.
Dat komt door onze aanpak die gericht is op jouw wensen. Enkel zo bouwen we samen aan jouw droomwoning. Doe hieronder gerust wat inspiratie op en kom zeker ook kijken naar onze kijkwoning. Zie de laatste realisaties ook op. Alle Hedendaags strak modern Landelijk.
Binnenkijken bij Welkom bij Goossens Wonen en Slapen.
Heerlen is de stad van de toekomst, hier kreeg ik namelijk volop de ruimte om een modern en futuristische woning neer te zetten. Interieur, Leer, Woonkamer. Woonhuis van Bo en Erik. Na het verruilen van ons appartement voor een nieuwe woning, besloten we dat het ook tijd werd voor nieuwe meubels. Meteen beginnen met een nieuw hoofdstuk in ons leven! Rene en Maggie in Enkhuizen. Eén grote open ruimte waarin verschillende leefgebieden zijn gecreëerd: dát is wat René en Maggie voor ogen hadden toen ze een landelijk huis kochten.
Interieur voorbeelden voor uw woning inrichting inspiratie foto's.'
Vervolgens kan je subselecties maken naargelang je favoriete stijl: modern, design, landelijk, cottage en klassiek! De badkamer ideeën en inspiratie voorbeelden zijn ingedeeld volgens elke interieurstijl, gaande van design en modern tot landelijk en klassiek. In de rubriek originele badkamers vind je stuk voor stuk unieke badkamer fotos terug die je zeker zullen helpen om een persoonlijke toets te geven aan je eigen badkamer.

Contacteer ons