Meer resultaten voor modern huis bouwen

modern huis bouwen
Vande Moortel moderne gevelstenen.
Slechte keuzes kunnen namelijk tot saaie, steriele geveluitstralingen leiden. In onze showroom, bieden wij een modern arsenaal in gevelsteenmogelijkheden aan, dit zowel in levendige looks als in overheersende eenvoudige vlakken. Samen met de bouwheer, zoeken wij naar de meest efficiënte en aanvaardbare geveloplossing. Er wordt geluisterd naar u idee en visie, waarna door actief meedenken en professioneel advies, het gewenste resultaat bekomen wordt. NATURE7 Brick E NATURE7 Brick R LINEA7 Linea7021. Onze BRICK7 gevelstenen leggen zowel de klemtoon op een strakke als een hedendaagse. architectuur en dit tegen een betaalbare prijs. Ook als u een beperkt budget heeft, kunt u een prachtig huis bouwen of.
Sleutel op de deur woningen: de TEAM Construct nieuwbouw catalogus TEAM construct.
Een plezier om te bouwen. De van uw huis. Bouwen met TEAM construct. Sorting Standaard sortering. Sorteer op prijs oplopend. Sorteer op prijs aflopend. Stijlen Alle stijlen. City 2 and 3 facades. Op een zeer eigentijdse wijze bedacht dankzij haar grote leefruimten.
Het is amper te geloven, maar dit huis kan je bouwen in ampe. Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Het is amper te geloven, maar dit huis kan je bouwen in amper 6 uur. 23/11/2017 om 1011: door tica Print Corrigeer. De Italiaanse architect Renato Vidal heeft naar eigen zeggen een oplossing voor de dure vastgoedmarkt. Hij heeft namelijk huizen ontwikkeld die verkocht worden voor ongeveer 27.000 én die zouden klaar zijn in amper zes uur. De huizen van Renato Vidal worden gemaakt in een fabriek, waar ze na opbouw worden platgedrukt. Op deze manier zijn ze makkelijk te transporteren naar de plaats waar de klant het wil. En ginder wordt het huis dan opnieuw opgebouwd. Vidal heeft ook zijn best gemaakt om de huizen naast goedkoop en praktisch, modern en milieuvriendelijk te maken.
moderne-villa-bouwen eVilla.
Ieder verhaal is uniek en dat maakt ons werk juist zo boeiend en inspirerend. Een huis bouwen ligt niet zo maar voor de hand. Er komt altijd veel bij kijken. eVilla denkt graag met u mee en begeleidt u in deze spannende en enorme stap in u leven. Op onze website vindt u een scala aan ontwerpen van internationale architectengroep Z500. Deze ontwerpen kunnen als inspiratie dienen, maar ze kunnen ook precies worden gebouwd zoals in het ontwerp. U kunt bijvoorbeeld verschillende elementen uit meerdere ontwerpen laten combineren in het ontwerp van u droomhuis. Bekijk hieronder de ontwerpen per soort woning. Ook is het mogelijk 3D animatie te bekijken van de meeste ontwerpen. Bekijk alle ontwerpen per categorie en kom dichterbij uw droomhuis. Alle Bungalow Herenhuis Kubistisch Hoge gootlijn Lage gootlijn Zijbeuk 2 onder 1 kap. vanaf 603 m3. Zadeldak eVilla Z288. Klassiek ontworpen eVilla woning met zadelkap en uitbouw. Alle toegepaste materialen zijn onderhoud. vanaf 700 m3. Moderne eVilla ZX46 GL2. Deze moderne kubistische eVilla woning is een mooi voorbeeld van modern bouwen en wonen.
Een woning bouwen met woningbouw Taelman Woningbouw Taelman.
Een woning aan een correcte all-in prijs, waardoor je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Kortom: een woning bouwen waar je je 100% thuis voelt. Een huis bouwen met karakter én oog voor architectuur. Een huis dat roept: dat ben ik!
Laat uw droomwoning in moderne stijl bouwen Wolfs Architecten.
Laat bij Wolfs uw woning in moderne stijl bouwen. Ook enthousiast geworden om uw droomhuis te bouwen? Een woning in moderne stijl laten bouwen begint bij het kiezen van de juiste architect. Een modern huis bouwen is een creatief proces waar veel oog is voor de abstracte kwaliteiten van de woning.
Zerohuis Home.
Nu weet je wat je wil bouwen. In 5 stappen begeleiden we u in de verwezenlijking van je eigen energiezuinige droomhuis. Via een een kennismaking, analyse en ontwerp, komen we met een waterdichte overeenkomst uiteindelijk tot de uitvoering en de oplevering.
Bouw een modern huis! Jaro Houtbouw.
Modern huis bouwen. Modern huis bouwen? Dat doet u met Jaro Houtbouw! Modern huis bouwen? Een eigentijdse moderne woning waar u zelf kiest voor materialen en details die de uitstraling bepalen? Bouw dan samen met Jaro Houtbouw een modern houten huis op maat!
Modern huis bouwen I Bouwbedrijf Vroom.
Wij bouwen een moderne woning met zeer veel mogelijkheden, echt iets waarmee u zich kunt onderscheiden. U kunt een modern huis laten bouwen in een dichtbebouwde omgeving, maar het komt ook goed tot zijn recht in bijvoorbeeld bos en duingebied.
Realisaties Archive RDK.
Bouwen als investering. Adres en route. Wie zijn wij? Werken bij RDK. RDK Woningbouw Realisaties. Op zoek naar woonideeën? Hier vindt u een greep uit onze realisaties. Halfopen en Gesloten. Doordat bouwgronden steeds schaarser worden, maken halfopen en gesloten bebouwingen steeds een groter deel uit van nieuwe verkavelingen. Dankzij deze tendens worden woningen ook energiezuiniger. Waar er tegen een andere woning wordt aangebouwd, is er immers geen energieverlies. Dankzij een doordacht ontwerp op maat hebben deze woningen een hoog wooncomfort en sterke architectuur. Open de realisaties. Het interieur van uw woning wordt bepaalt door uw persoonlijke levensstijl. De keuze van materiaal en lichtinval zorgen voor een modern of landelijk interieur.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Bij homify doe je inspiratie op voor het inrichten en bouwen van een modern huis. Wie start met de noodzakelijke stukken en het bepalen van de vloer, muren en het plafond komt al snel tot een volledige aankleding van de ruimte.

Contacteer ons