Resultaten voor engelse stijl huis

engelse stijl huis
De Engelse stijl: wonen zoals de Britten Westwing.
De perfecte aanvulling: een bar aan huis of een bibliotheek voor een modieuze flair waar velen uren doorgebracht kan worden. Engelse stijl: Industrieel. Engeland is het land van de industriële revolutie, dus het is niet verwonderlijk dat de populaire industriële stijl oorspronkelijk uit Engeland komt.
een huis bouwen
Onze 10 favoriete woonkamers WONEN Landelijke Stijl.
Hart voor hout. Het allereerste nummer van WONEN Landelijke Stijl na de naamsverandering wie herinnert zich nog onze oude naam Special WOON Engelse Stijl? dateert intussen al van 2008. In die editie verscheen onder meer een reportage over het huis van Nathalie en Jo.
mazouttank verwijderen
Engelse stijl Huis Meubelen 2dehands.be.
5 juli 2018 1437: Wavre. hoekkast 2 delen engelse stijl 2 deuren. 5 juli 2018 1250: Sint-Niklaas. Off-black schapenleren zetel, goede staat! ARMSCHAAP in Dordrecht De winkel die gespecialiseerd is in in en verkoop van zowel zeer goede 2e-hands zitmeubelen in schaapsleer, maar oo. 5 juli 2018 0750: Antwerpen. Je huis, appartement of kot inrichten met tweedehands spullen is trendy, leuk én het kost een pak minder.
Bank
Pastoriewoning met een mix van landelijk en Engels WONEN Landelijke Stijl.
Ik zag het tijdschrift evolueren van een warme Engelse stijl naar een rustige landelijke stijl. Zelf ben ik ook meer opgeschoven naar die pure uitstraling van de landelijke stijl, maar de verfijnde Engelse sfeer ben ik ook altijd blijven waarderen. De bewoners zochten naar een overzichtelijke structuur, pure materialen en een losse, weelderige sfeer. Landelijk en Engels subtiel verenigd. Het geeft rust als beide in evenwicht zijn. Liefde voor krijtverven. De badkamer past mooi in het plaatje van het hele huis: een aangename mix van landelijk en Engels, een warme maar rustige stijl met veel matte tinten.
Koop hier je landelijke woning of huis op maat Huysman Bouw.
Onze ontwerpers combineren in de landelijke huizen moeiteloos functionaliteit en charme voor een gedroomd resultaat: uw landelijke woning op maat! Laat je hieronder inspireren door onze moderne nieuwbouw landelijke stijl en kies uit ons aanbod landelijke woningen te koop! Volg ons op.:
Engelse stijl Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Als u een huis wenst te bouwen in Engelse stijl dan bent u bij Frank Gruwez aan het juiste adres. Wij ontwerpen uw nieuwe huis of villa rekening houdend met een vooropgesteld budget, de bouwschriften en de oriëntatie van de bouwgrond.
Landhuis in Engelse stijl inrichting door Lefèvre Interiors.
De eetkamer in Engelse stijl. De muren van de eetkamer werden geverfd met Rectory Red van Farrow Ball en kregen een opvallende lambrisering. Antieke stoelen werden geplaatst aan een nieuw vervaardigde tafel naar een antiek Engels voorbeeld. De versiering op de mahoniehouten schouw werd met de hand gesneden door één van de vaklui van Lefèvre Interiors. Ook de royale binnendeur werd uit mahonie vervaardigd en kreeg een Engels geïnspireerde, geschilderde omlijsting. Bij het binnenkomen van de zitkamer gaat de aandacht vrijwel meteen naar de 18de eeuwse Franse schouwmantel die centraal in de kamer staat. De mantel werd vervaardigd in notelaar en heeft na al die jaren nog steeds zijn originele patine. De binnenzijde werd afgewerkt met Bourgondische tegelpannetjes. Het zitmeubilair werd gestoffeerd met Belgisch linnen. De orangerie kreeg een opvallend hoog plafond met eiken dakspanten. Voor de vloer werd gebruikgemaakt van recuperatie bakstenen. De grote stalen ramen brengen heel wat licht in huis en zorgen voor een nauw contact met de tuin.

Contacteer ons